La Guàrdia Civil d’Almeria ha detingut un home a Roquetas de Mar després de confessar que havia assassinat una dona després de mantenir relacions sexuals amb ella. La víctima, una dona romanesa de 44 anys, i l’assassí, un home senegalès de 30 anys, no tenien cap relació sentimental. Tot i això, fonts properes a la investigació han explicat que l’autor del crim tenia antecedents per violència de gènere amb una altra dona.

Estrangula una dona després de tenir sexe amb ella

Els fets han tingut lloc aquesta matinada de diumenge al domicili de la víctima. L’home ha mantingut relacions sexuals amb ella i posteriorment l’ha estrangulat fins a matar-la, segons ell mateix ha acabat confessant als agents de la Guàrdia Civil. En el moment de la seva detenció, l’autor del crim ha mostrat una gran resistència i ha acabat ferint un dels policies en una mà, segons ha detallat l’Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC).

Des de la Delegació del Govern a Andalusia han indicat que ja s’ha obert una investigació per esclarir els fets. De moment, malgrat els antecedents de l’assassí, la principal hipòtesi no és la violència de gènere, encara que podria canviar en funció com avancin les indagacions. El subdelegat del Govern a Almeria, José María Martín, ha lamentat la mort violenta de la dona i ha enviat el seu condol a la seva família.

Tercera dona assassinada aquesta matinada a Espanya

La dona assassinada a Roquetas de Mar és la tercera en poques hores a Espanya, convertint aquest diumenge en un dia negre pel que fa als crims masclistes. Una jove de 24 anys ha mort a punyalades en mans de la seva parella, un home de 30 anys que ha estat detingut, a Piedrabuena, Ciudad Real. Al Puerto de Santa María, Cadis, una dona de 46 anys ha mort a trets per la seva parella, un home de 40 anys que en el moment dels fets estava sota l’efecte de l’alcohol i les drogues.