Una jove de 24 anys ha mort la matinada d’aquest diumenge a la localitat de Piedrabuena (Ciudad Real) després de ser apunyalada a casa seva. Els fets han ocorregut al voltant de dos quarts de quatre al carrer Juan de Austria. Fins allà s’han desplaçat agents de la Guàrdia Civil, així com una ambulància i una unitat UVI mòbil, però, malauradament, no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

La seva parella, detinguda

Poc després d'arribar al lloc del crim, la Guàrdia Civil ha procedit amb l'arrest de la parella de la jove. L'home es troba a hores d'ara en dependències policials a l'espera de ser interrogat, tot i que des de la Benemèrita encara no han confirmat que es tracta d'un nou cas de violència de gènere. Fonts de la Delegació del Govern a Castella – la Manxa han informat l'agència EFE que s'ha decretat el secret de sumari.

Per altra banda, des de la família de la víctima han confirmat que el detingut i la víctima vivien junts i tenien una filla de 3 anys. Segons les mateixes fonts, ha estat el presumpte assassí qui va trucar als serveis d’emergència informant de la mort de la seva parella a l’interior del seu domicili.

Ple extraordinari a l'Ajuntament

La Corporació Municipal de Piedrabuena té previst celebrar un ple extraordinari a les 12 del migdia per tractar el cas de la mort violenta d'una de les veïnes de la localitat. El regidor de Piedrabuena, José Luís Cabezas, ha assegurat a Europa Press el rebuig del municipi "a la violència i al terror". A hores d'ara es troben a l'espera que hi hagi confirmació oficial que es tracta d'un crim masclista; la Delegació del Govern a Castella – la Manxa està investigant l'ocorregut i encara no han aportat noves informacions.

Dos apunyalaments en 24 hores a Barcelona

El passat dijous 5 de gener un jove moria apunyalat de matinada en una baralla a la Via Júlia, al districte de Nou Barris de la capital catalana. La víctima es va enredar en una baralla durant la qual va rebre diverses punyalades que li van causar ferides molt greus que li han acabat provocant la mort. Els Mossos d’Esquadra van poder detenir el presumpte assassí unes hores més tard, però la investigació continua oberta i no descarten més detencions.

El segon assassinat de l’any a Catalunya va tenir lloc només unes hores més tard, durant la nit de Reis, a l’Hospitalet de Llobregat. En aquest cas la víctima i el presumpte assassí van començar una forta discussió que va acabar a ganivetades. En aquest cas, el presumpte agressor també va fugir del lloc abans que arribessin els Mossos, i encara està en crida i cerca per la policia catalana.