La Guàrdia Civil de Piedrabuena (Ciudad Real) ha arrestat aquest diumenge un home de 30 anys per haver matat presumptament la seva parella, una jove de 24, a punyalades. Els fets han tingut lloc a dos quarts de quatre de la matinada del 8 de gener a l’interior del domicili que tots dos compartien al carrer Juan de Austria.

Segons ha informat la família de la víctima a EFE, hauria estat el mateix detingut qui va avisar als serveis d’emergència de la mort de la seva parella; fins al lloc es van desplaçar diversos agents de la Benemèrita, una ambulància i una unitat UVI mòbil, però els sanitaris ja no van poder fer res per la jove, qui presentava una ferida d’arma blanca al tòrax. La policia va procedir amb la detenció del presumpte agressor, qui també es trobava al domicili, i el van traslladar a dependències policials per a interrogar-lo.

Mort accidental  

A la seva declaració, l'arrestat assegura que la mort de la jove ha estat accidental i que, a més, ell no té res a veure. Segons ha relatat a la policia, la víctima s'hauria clavat ella mateixa el ganivet amb el qual jugava en el moment de l'incident. Les circumstàncies exactes de com es van desenvolupar els fets encara es desconeixen. Ara per ara, el succés està sota secret de sumari, i segons les primeres investigacions no s'han trobat denúncies prèvies. No obstant això, la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere està tractant el cas com un crim masclista, de la mateixa manera que amb l'ocorregut aquest mateix matí a Cadis.

El detingut continua en dependències policials i s’estan esperant els resultats de l’autòpsia. La víctima i l’arrestat tenen una filla en comú, una nena de 3 anys que al moment de l’incident no estava en casa, ja que passava la nit amb els seus avis. L’alcalde de la localitat, José Luís Cabezas, ha definit la víctima com “una jove estupenda” d’una família “normal”, de la mateixa manera que ho és el detingut per la qual cosa s’ha mostrat “molt sorprès” davant l’ocorregut.