La Policia Nacional ha detingut al Puerto de Santa María (Cadis) un home per haver matat presumptament la seva parella de diversos trets. L’assassinat ha tingut lloc la matinada d’aquest diumenge a la urbanització Valdelagrana de la localitat gaditana, on els agents han trobat el cos sense vida de la víctima a l’interior del seu domicili.

Ha matat “el seu amor”

Al voltant de les quatre d’aquesta matinada un veí de la urbanització ha alertat la policia després de sentir uns trets provinents d’un dels immobles propers. Després d’una breu recerca, els agents han pogut localitzar el presumpte agressor, de 40 anys, qui al moment de la seva detenció portava a sobre un revòlver i els va confessar que havia matat “el seu amor”. Segons fonts policials, el detingut estava sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

Posteriorment, els agents s’han desplaçat fins al domicili de la parella on han trobat el cadàver de la dona, de 46 anys, amb diverses ferides de bala. A hores d’ara la investigació continua oberta mentre esperen els resultats de l’autòpsia per poder determinar amb exactitud les circumstàncies en què es va produir l’assassinat.

Assassina la seva parella a punyalades

Aquest mateix diumenge una jove de 24 anys moria apunyalada per la seva parella a la localitat de Piedrabuena (Cadis). La Guàrdia Civil ha arrestat l’home, amb qui la víctima tenia una filla de 3 anys, i l'ha traslladat a dependències policials per interrogar-lo sobre les circumstàncies del crim. La família de la víctima ha assegurat que tots dos vivien junts al pis on es va cometre el crim, i que ha estat el mateix detingut qui ha avisat a la policia, informant-los de la mort de la seva parella. A hores d’ara el cas es troba sota secret de sumari, segons ha informat la Delegació del Govern a Castella – la Manxa.