Alec Baldwin ha estat protagonista durant els últims mesos per un assumpte que va ser portada en molts mitjans de comunicació a tot el planeta. L'artista va participar activament en un presumpte assassinat involuntari, disparant una arma que, teòricament, estava descarregada mentre rodava una pel·lícula.

La persona que va morir en el rodatge de la pel·lícula Rust va ser Halyna Hutchins, la directora de fotografia d'aquesta producció que va perdre la vida als 42 anys després que se la traslladés del ranxo Bonanza Creek a l'Hospital de la Universitat de Nou Mèxic.

Hutchins era ucraïnesa i es va criar en una base militar soviètica, després va marxar a Kíev per estudiar la carrera de Periodisme Internacional. Quan va acabar els seus estudis, va començar a treballar en l'elaboració de documentals per a diverses cadenes britàniques i d'altres països de l'est d'Europa.

La nova notícia en la família d'Alec Baldwin

Hilaria, la dona d'Alec Baldwin, va anunciar a través del seu compte d'Instagram que el matrimoni tornarà a tenir un fill, sent el següent el setè de la parella, encara que l'actor en té una més, de la seva anterior relació amb la popular actriu Kim Basinger.

Han passat cinc mesos des que va tenir lloc l'incident pel qual Alec Baldwin encara té causes judicials pendents. La vida de la parella va passar a ser perseguida per molts periodistes i persones que volien saber com estava l'actor després d'un fet tan traumàtic.

Alec EP (2)

Alec Baldwin / Europa Press

Després de la primera aparició pública de Baldwin en la qual va parlar davant dels mitjans sobre l'accident, el matrimoni va decidir refugiar-se a la seva espectacular mansió ubicada a The Hamptons. Hilaria, la seva dona, el va acompanyar en aquell difícil moment i ara torna a publicar a les seves xarxes socials molt temps després per anunciar que està embarassada i que espera que el seu setè fill neixi a la tardor. El vídeo va acompanyant d'un text en el qual explica com han viscut aquests dies: "Després de molts alts i baixos en els últims anys, vam tenir una vicissitud emocional i una gran sorpresa: ve un altre 'Baldwinet' aquesta tardor", va escriure.

Alec Baldwin es defensa de les acusacions

La família d'Halyna Hutchins, la dona que va morir mentre gravaven la pel·lícula, va demandar Baldwin i diversos membres de l'equip de producció de Rust. Pensen que no es van seguir les normes de seguretat pertinents, els seus representants legals afirmen que es van incomplir fins a 15 protocols per mantenir la seguretat en el set d'enregistrament. Els principals assenyalats, a més de Baldwin, són Hannah Reed Gutiérrez, l'armera, i Dave Halls, l'assistent de direcció, que va declarar que aquesta arma estava descarregada i que, per tant, no era perillosa.

Fa unes setmanes, Alec Baldwin va parlar sobre l'incident al Festival Internacional de Cinema de Boulder i va declarar que no creu que el que li interessi als demandants és saber el que va passar: "Hi ha persones específiques que no estan tan interessades a saber què va succeir", va dir. També va comentar que se sent atacat pels demandants, opina que únicament volen veure si poden treure-li els seus diners amb els judicis i les demandes. Segons les paraules de l'actor, ell és el principal interessat en conèixer la veritat del que va passar.

L'artista també va assenyalar els encarregats de seguretat del rodatge amb les seves declaracions: "Quan algú, que té feina de garantir la seguretat d'una arma, li dona a una altra persona, que ha de garantir la seguretat d'una arma, i et lliuren aquesta pistola, assumeixes que és segura", va comentar.