Aquest dijous a la tarda han mort tres motoristes, dues dones i un home de 34, 44 i 43 anys en un brutal accident múltiple a Alfés (Segrià). La conductora d'un cotxe els va envestir envaint el carril contrari. Els Mossos d'Esquadra estan investigant els detalls d'aquest sinistre i si es podria haver evitat. A ElCaso.cat expliquem detalladament tot el que se sap d'aquest tràgic succés. 

Els fets van passar el dijous, 22 de setembre, al punt quilomètric 126,5 de la C-12, al terme municipal d'Alfés. Emergències 112 va rebre l'avís de què s'havia produït un accident. Quan els serveis d'emergències han arribat al lloc dels fets, han pogut comprovar la brutalitat dels fets. Hi havia tres víctimes mortals, dues dones de 34 i 44 anys i un home de 43, tots ells motoristes.

Els tres motoristes morts a l'accident múltiple d'Alfés

Per causes que encara s'estan investigant, la conductora d'un cotxe va envair el carril contrari, on hi havia tres motocicletes. El primer motorista ho va veure i, en dècimes de segons, va aconseguir esquivar-ho. No obstant això, les altres dues motos que hi havia just darrere, no van tenir temps de reaccionar i van ser envestides. La segona moto la conduïa una dona i, a la tercera, hi havia una parella, segons explica el diari SEGRE.com.

L'accident va ser de tal magnitud que una de les motos va volar pels aires i va acabar en un camp que hi havia just al costat de la carretera C-12 d'Alfés. L'altra motocicleta va quedar completament destrossada i enganxada al vehicle que va causar l'accident. La conductora del cotxe ha ingressat a l'hospital amb un pronòstic menys greu i no es tem per la seva vida.

Accident amb tres motoristes morts a Alfés / ACN

Els Mossos investiguen les causes de l'accident

Els agents de la Unitat de Trànsit dels Mossos d'Esquadra estan investigant les causes de l'accident. La hipòtesi principal és que la conductora, tot i que tenia una línia continua, va envair el carril contrari, però encara no se sap el perquè. Quan la presumpta autora dels fets rebi l'alta, quedarà detinguda per un delicte d'homicidi per imprudència greu per la mort dels tres motoristes