Tres persones han mort en un brutal accident de trànsit ocorregut a la carretera C-12, concretament al punt quilomètric 126.5, ja al terme municipal d'Alfés (Segrià), localitat situada a escassos quilòmetres de Lleida. Segons les primeres informacions que els cossos policials han donat a El Caso, en el mortífer accident s'han vist implicats un vehicle i dues motos, quan s'ha produït un col·lisió entre aquests vehicles, la qual ha provocat la mort dels tres ocupants de les dues motocicletes. Dos ocupants del turisme també han resultat ferits, tot i que en estat menys greu. Els serveis d'emergències han rebut l'avís per aquest accident viari a dos quarts de quatre de la tarda d'aquest dijous, 22 de setembre, i fins al punt accidentat s'han desplaçat diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Bombers de Catalunya i dels Mossos d'Esquadra per tal d'atendre les persones implicades.

El turisme ha envaït el carril contrari

Els Mossos es troben investigant, en aquests moments, les causes i el context de l'accident. Tanmateix, fonts policials confirmen a El Caso que la col·lisió s'ha produït després que el turisme envaís el carril contrari. El vehicle circulava en direcció a Flix, mentre que les dues motocicletes ho feien en sentit Lleida. 

Setze dotacions dels serveis d'emergències treballen en l'accident

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís d'aquest accident a les 15.33 hores d'aquesta tarda. Immediatament, s'ha activat un dispositiu format per setze dotacions dels sistemes d'emergències catalans: quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera C-12 ha quedat tallada a causa de l'accident

L'accident, les causes del qual es desconeixen, està provocant retencions a la C-12, a l'altura dels punts quilomètrics 126.5 i 127. Els serveis d'emergències han tallat la circulació per a ambdós sentits, tal com confirma Trànsit. 

Les víctimes mortals en accidents de trànsit sumen 121

L'accident de trànsit ocorregut aquesta tarda obliga a actualitzar el macabre comptador de víctimes mortals a les carreteres catalanes. Amb aquest accident mortal, la llista suma tres noves víctimes mortals i ascendeix fins a les 121 persones mortes a les carreteres catalanes enguany, de les quals catorze són vianants i la resta, conductors o ocupants de vehicles.