Els accidents de trànsit continuen cobrant-se la vida d'usuaris de les vies. En les últimes 24 hores, s'han registrat tres accidents viaris diferents en els quals han mort tres persones. Dues persones van morir en dos accidents el passat divendres, 15 de juliol, a Barcelona; l'última víctima mortal, un veí de Tarragona, s'ha registrat el matí d'aquest dissabte a Viacamp i Lliterà (Ribagorça, Aragó).

Les persones que han perdut la vida a les carreteres són dos motoristes, a causa de col·lisions amb altres vehicles, i una vianant que travessava l'autopista i va ser atropellada. Amb elles, la xifra de persones que han mort a les carreteres catalanes aquest any 2022 s'eleva a 90; els motoristes, especialment, són el col·lectiu que amb més víctimes mortals, sobretot a les grans ciutats com Barcelona, on onze dels dotze morts que hi ha hagut en accidents viaris eren motoristes

El primer accident: un motorista xoca amb un camió al barri de Sarrià, a Barcelona

El primer accident mortal va succeir la tarda del passat divendres, 15 de juliol, poc després de les 17:00 hores. Un home de 48 anys circulava en motocicleta pel barri de Sarrià-Sant Gervasi, a Barcelona, quan va patir un fatal xoc amb un camió a la confluència del carrer de Balmes amb Madrazo. El motorista va resultar ferit de gravetat i va ser traslladat a l'Hospital Clínic, on ha mort el matí d'aquest dissabte

Segon accident del divendres: atropellen una dona que travessava a peu l'autopista C-33

Els serveis d'emergències van registrar el mateix divendres, a les 22:00 hores de la nit, un segon accident viari en el qual estava implicat un vianant. Segons ha transcendit, una dona estava travessant a peu l'autopista C-33 i, a l'altura del quilòmetre 78,2 en sentit Barcelona, un cotxe la va atropellar. La dona va morir a l'instant. 

El tercer accident, aquest dissabte: un motorista de Tarragona mor a causa d'un xoc

El tercer i últim accident viari mortal registrat ha succeït el matí d'aquest dissabte a Viacamp i Lliterà (Ribagorça, Aragó). Un home de 66 anys i veí de Tarragona ha patit una col·lisió lateral davantera amb un vehicle mentre ell circulava en moto. L'home, a causa del xoc, ha mort, mentre que el conductor del vehicle ha resultat ferit lleu. 

Tot i que aquests accidents han succeït en menys de 24 hores de diferència entre ells, el cert és que la xifra de víctimes mortals a causa d'accidents de trànsit no fa més que augmentar. Només el dia anterior, el dijous 14 de juliol, dos accidents de cotxe van provocar la mort de dues altres persones, un conductor i un vianant.