Una dona ha mort en un incendi a casa seva a Olius (Solsonès) el foc ha destrossat completament la planta baixa i, malgrat la ràpida actuació dels Bombers, no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima. Hi ha una investigació oberta per saber quines han estat les causes del foc, ja que, de moment, encara no se sap l'origen de les flames.

Els fets han passat aquest divendres de matinada a Olius, un municipi de 900 habitants a prop de Solsona. Emergències 112 ha rebut l'avís a les 3:32: diversos veïns els avisaven que hi havia un incendi al Pi de Sant Just, dins del terme municipal d'Olius. S'han activat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que s'han desplaçat fins al carrer del Cadí per apagar les flames, que han destrossat completament una casa de planta baixa amb soterrani.

A les 4:20 han aconseguit controlar l'incendi i, a les 4:40, ja estava completament extingit. A l'interior de la casa han trobat el cos d'una dona que hauria mort a causa de les flames. No obstant això, caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per esbrinar més detalladament què ha passat. Hi ha una investigació oberta per saber les causes de l'incendi, ja que, de moment, son desconegudes.

Bombers de la Generalitat / Carles Palacio
Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi a Olius (Solsonès) i han trobat una dona morta per les flames a l'interior de la casa, que ha quedat completament destruïda / Carles Palacio

Una altra dona va morir en un incendi a Seva

Malauradament, no és la primera vegada que una dona mor en un incendi a Catalunya en els darrers mesos. El mes de juliol, una àvia de 90 anys també va perdre la vida en les mateixes circumstàncies a Seva, una petita localitat a Osona. Tot i que els veïns van ser molt ràpids avisant als serveis d'emergències, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida. La hipòtesi principal d'aquest cas és que va morir de manera accidental per un accident a la cuina de casa seva.