El Dani és un home que ha estat detingut per maltractament animal a Campos del Río (Múrcia). Va matar la gossa d'una veïna d'una puntada de peu perquè va fer pipí davant de casa seva i també va agredir la seva mestressa, la María. Ha sortit a la llum com ha canviat la vida d'aquest home, que es podria enfrontar a penes de fins a dos anys de presó per matar la Lola, que era la gossa que va matar d'un sol cop.

Els fets van passar el dimarts de la setmana passada a Campos del Río, un petit municipi de poc més de 2.000 habitants de la Regió de Múrcia. Tot va començar quan la propietària de la Lola, una gossa de cinc quilos, l'estava passejant tranquil·lament pel carrer. L'animal va fer pipí molt a prop de casa del Daniel i va ser llavors quan, presumptament, ell va sortir i va començar a discutir amb la propietària.

El Daniel va matar la gossa d'una puntada de peu a Campos del Río

La discussió es va anar escalfant fins al punt que l'home la va començar a agredir. Després, va donar una forta puntada de peu a la gossa i va morir a l'acte. La gossa es deia Lola i els fets van causar gran indignació al municipi, que va decretar un dia de dol i nombroses manifestacions. El Daniel va quedar detingut per la Guàrdia Civil per dos delictes: un de maltractament animal i un altre de lesions. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Detención Daniel Campos del Río / Redes sociales
El Daniel és un jove de 38 anys que ha estat detingut per matar una gossa d'una puntada de peu a Campos del Río (Múrcia) / Xarxes socials

"He comès l'error més gran de la meva vida"

La vida d'aquest presumpte maltractador ha fet un canvi de 180 graus després de matar la Lola i ha explicat tot a El Español amb tota mena de detalls. Tal com ha reconegut ell mateix, la va matar perquè va fer pipí a la façana de casa seva. "He comès l'error més gran de la meva vida", diu l'home. Els veïns de Campos del Río li han destrossat la casa, han difós les seves imatges per xarxes socials i l'han fet fora de la feina. També assegura que l'han amenaçat de mort tant a ell com a la seva dona i que, des de llavors, dorm al cotxe: no s'atreveix a tornar a casa seva.

Els veïns de Campos del Río el descriuen com una persona conflictiva

Per surrealista que sembli, ha assegurat que a l'interior de casa seva té els seus gats, que encara no els ha pogut anar a buscar per les amenaces i que "per culpa dels animalistes es moriran". Els veïns de Campos del Río asseguren que aquest jove de 38 anys és una persona conflictiva i no es creuen que hagi matat la gossa sense voler, tal com assegura ell. "Fa dues setmanes, em va amenaçar: em va dir que estava fart del peu gos i que li clavaria una punyalada. Tenia por i ja no anava a passejar el gos per davant de casa del Daniel", explica un veí a El Español.