Nou assetjament i agressió sexual en una escola catalana. Els Mossos d'Esquadra investiguen un suposat cas d'abús a un alumne de 15 anys de l'Institut la Segarra de Cervera, però a més també hi hauria hagut un assetjament continuat en un altre centre de la comarca, a l'Institut Antoni Torroja, segons ha avançat Segre. Ambdós incidents han provocat que els pares dels joves hagin convocat aquest divendres a la una del migdia una concentració al primer col·legi per mostrar el seu rebuig. Pel que sembla, el 24 de gener el noi va ser acorralat al costat de la finestra per dos companys, que el van despullar i li van fer tocaments. Aquesta denúncia per agressions amb bullying entre menors d'edat arriba poc després de les situacions similars patides a Badalona, el Vendrell, Esparreguera i Salou.

Tocaments per sobre dels pantalons i assetjament escolar

Així ho ha assegurat la mare en declaracions al mitjà esmentat, qui, a més, ha explicat que ho van fer davant dels companys, els quals inicialment van optar per no dir res i mantenir-se en silenci per por. La víctima, el noi de 15 anys, va estar quinze dies a casa per recuperar-se de la presumpta agressió, però en tornar va repetir-se aquesta situació d'assetjament i va necessitar una altra temporada sense anar a l'escola. Pel que sembla, la direcció de l'escola va canviar els atacants de classe perquè no tinguessin contacte amb el jove. No va funcionar, i aquesta setmana el bullying persistent a què estava sotmès va tornar a repetir-se.

La mare del noi de 15 anys, que hauria patit assetjament escolar i una presumpta agressió sexual, ha iniciat els tràmits per canviar de centre el seu fill. Tanmateix, personal de l'institut va acompanyar el pare a presentar denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, que ja han obert una investigació per aquests fets, que haurien ocorregut a l'interior de la classe de manera recurrent. A més de despullar-lo, li haurien fet tocaments íntims per sobre dels pantalons.

Segona víctima de bullying: un nen de 12 anys

Respecte a la segona víctima a la Segarra, a l'Institut Antoni Torroja, es tractaria d'un alumne de 12 anys que pateix bullying de forma continuada. Aquest cas va fer saltar totes les alarmes després que, aquest dimecres, assegurés que tenia intencions de suïcidar-se. Des del mateix centre escolar van portar-lo al centre d'atenció primària (CAP) més pròxim perquè fos atès. Ara s'espera que la concentració d'aquest divendres mostri el rebuig a ambdós casos d'assetjament i agressió, mentre la Paeria de Cervera ha activat els protocols de seguiment per part del centre.