Identificat i detingut el jove que va amenaçar amb apunyalar i matar el germà de la nena d'11 anys violada a Badalona. Després de passar a disposició judicial, ha estat condemnat a sis mesos d'internament tancat. L'individu, a través de WhatsApp, li va enviar diversos missatges acusant-lo que per culpa seva i de la denúncia un noi estava ara empresonat. Tot això no es va quedar només aquí quan ell li va respondre que només tenia 14 anys, sinó que va continuar acoquinant-lo (o intentant-ho) assegurant que acabarà amb la seva vida quan vagi a l'institut i, a més, afegeix que no té res a veure ni coneix el jove imputat i que ha ingressat en un centre de règim tancat per la presumpta agressió sexual al Centre Comercial Màgic de la ciutat barcelonina. Un cop ha estat arrestat pels Mossos d'Esquadra ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

El Ministeri Fiscal ha sol·licitat l'internament del menor investigat per enviar aquests missatges al germà de la nena d'11 anys. Segons ha avançat la SER, el fiscal ha demanat aquesta mesura contra el presumpte autor de les amenaces després que l'adolescent prestés declaració aquest dijous davant de la Fiscalia de Menors. Finalment, el Jutjat de Menors 4 de Barcelona ha decretat sis mesos d'internament tancat per al jove. El procediment segueix obert per obstrucció a la justícia i amenaces. Es tracta del segon que entra en un centre de règim tancat en relació amb els fets que suposadament van produir-se al novembre als lavabos del centre comercial de Badalona.

Violació als lavabos d'un centre comercial de Badalona

La violació de la nena d'11 anys va donar-se en un lavabo del Centre Comercial Màgic de Badalona el passat 19 de novembre del 2022. L'agressió va perpetrar-se per un grup de joves i a punta de ganivet, tal com va avançar TV3. A més, també van enregistrar l'atac i poc després va començar a difondre's per diferents plataformes de missatgeria instantània del seu institut, al qual també assistia el germà de la víctima. Aquesta circulació, cal recordar, ja és en solitari un delicte molt greu. En qualsevol cas, el noi va explicar a la família el que li havien explicat i va ser aleshores quan la menor va relatar els fets a casa. Els pares automàticament van anar a denunciar-los davant dels Mossos d'Esquadra.

Per aquests fets, la policia catalana va identificar cinc dels sis suposats joves que van agredir-la amb amenaces de mort i un ganivet. D'aquests, només dos han pogut ser acusats per la violació de la nena: un està en llibertat vigilada i l'altre està ingressat en un centre de règim tancat perquè es considera que té més responsabilitat en els fets. Els altres tres restants que han estat localitzats són menors de 14 anys i, per això mateix, són inimputables. La víctima, segons va explicar la família, està seguint tractament psicològic per "intentar oblidar el que ha passat". Ara, s'espera que el jutge es pronunciï per l'autor de les amenaces contra el germà que va denunciar l'atac a la nena d'11 anys.