La famosa actriu María León, detinguda per la Policia Local de Sevilla, ha presentat una contradenúncia: assegura que el seu arrest va ser il·legal, que li van pegar i que van atemptar contra la seva integritat moral; una versió dels fets completament contrària al que es veu a l'atestat policial, on els agents expliquen que va ser ella qui els va agredir, tant verbalment com físicament.

Els fets que ha denunciat María León són els següents: detenció il·legal, lesions i contra la integritat moral. Els fets van passar l'1 d'octubre a l'avinguda María Luisa de la capital andalusa. Tot va començar quan els agents van veure un ciclista amb clars indicis que anava begut. Per aquest mateix motiu, li van fer la prova d'alcoholèmia.

Va ser en aquell moment quan l'actriu María León va entrar en acció. Presumptament, va començar a increpar els agents i gravar-los. Per aquest mateix motiu, la van identificar, però ella no portava el DNI a sobre. Li van dir que havien d'acompanyar-la a comissaria i, a partir de llavors, van començar els problemes. 

María León assegura que ha estat víctima d'un abús policial

Presumptament, la jove va intentar fugir dels agents i els va començar a insultar. A una agent li va dir "zorra de mierda" i, presumptament, la va atacar pegant-li un cop de puny. Per aquest mateix motiu, la van detenir per atemptar contra els agents de l'autoritat. L'actriu María León ho ha negat tot i assegura que ha estat víctima d'un abús policial.

No és la primera vegada que María León insulta els policies

No és la primera vegada que María León es posa en problemes. Segons avança Okdiario, unes setmanes abans de la seva detenció, va vomitar en un taxi i va marxar sense pagar. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van poder comprovar que l'actriu anava sota els efectes de l'alcohol i va començar a insultar els agents dient-los "mongolos". No obstant això, el taxista no va voler posar denúncia per por a possibles represàlies per la popularitat de l'actriu i, per tant, els fets van quedar en res.