El Michael és un famós youtuber dels Estats Units que ha explicat l'infern que va viure quan va anar a passar uns dies de vacances amb la seva parella a Barcelona. Un grup de vuit nois, perfectament organitzats, el van encerclar i li van robar el rellotge a les Rambles, que és una de les zones preferides dels lladres violents.

La víctima es diu Michael Cellini, és de Nova Jersei i té dues professions: és radiòleg i youtuber: el Doctor Cellini té un canal amb gairebé 300.000 seguidors. Segons explica ell mateix al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, la seva parella i ell, el mes de juliol, estaven passant uns dies de vacances a la capital catalana, que va ser on va passar el robatori.

Un youtuber víctima dels problemes de seguretat de Barcelona

El Michael havia sentit a parlar dels problemes de seguretat que hi ha a Barcelona i com els lladres ataquen els turistes. Per aquest mateix motiu, anava amb molta precaució dels seus objectes personals. El que el radiòleg no imaginava que ell seria una víctima. 

Un grup de nois amb una actitud molt sospitosa

Van anar a sopar i a prendre una copa. Després de fer un tomb per les Rambles, ell i la seva parella van tornar a l'hotel. Google Maps els va portar per carrers paral·lels a les rambles. De cop i volta, es van creuar amb un grup de vuit nois amb una actitud molt estranya que els miraven fixament de dalt a baix. Al cap de poca estona, va veure que dos dels nois del grup anaven en la mateixa direcció que ells amb una moto.

Acorralats i atacats per robar-li el rellotge

De cop i volta, van desaparèixer i es va pensar que tot eren imaginacions seves. No obstant això, els lladres de la moto es van posar davant seu i li van donar una empenta. A la seva parella la van fer caure a terra i a ell el van arraconar a la paret amb un únic objectiu: robar-li el rellotge. De cop i volta, els altres sis nois van aparèixer i es van posar al seu voltant per intimidar-lo i fer que no es pogués defensar de cap manera.

"No sabia com reaccionar. He quedat traumatitzat"

Va denunciar-ho tot als Mossos d'Esquadra i, en poques hores, van aconseguir identificar els lladres i recuperar el rellotge. "Va passar en qüestió de segons i no estava preparat. No sabia com reaccionar. He quedat traumatitzat", conclou l'home al vídeo.