Robert Lewandowski, l'últim fitxatge del FC Barcelona, pràcticament acaba d'aterrar a la capital catalana i ja s'ha endut el primer ensurt. El jugador del Barça estava aturat signant autògrafs a alguns aficionats que l'esperaven als voltants de la Ciutat Esportiva (Sant Joan Despí) quan ha aparegut una quarta persona i li ha robat el rellotge Patek Philippe, que està valorat en 70.000 euros. Els fets han ocorregut la tarda d'aquest dijous, 18 d'agost, a dos quarts de cinc de la tarda, concretament al carrer Major de Sant Joan Despí, a escassos metres de la Ciutat Esportiva. Malgrat que Lewandowski ha intentat perseguir el lladre, l'ha perdut de vista. Finalment, però, els Mossos d'Esquadra han pogut identificar el lladre i recuperar el luxós rellotge. 

Robert Lewandowski s'ha aturat per signar autògrafs i li han arrancat el rellotge

Cap a dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dijous, 18 d'agost, el futbolista del Barça Robert Lewandowski acudia en cotxe a la Ciutat Esportiva quan ha vist a tres aficionats que l'esperaven, fet que ocorre normalment i al qual els futbolistes estan acostumats. Lewandowski ha aturat el vehicle per signar autògrafs i saludar als tres aficionats que l'esperaven, fins que un quart jove ha aparegut del no-res i, d'una estrebada, ha arrancat el rellotge del braç del jugador, per a continuació fugir corrent.

Lewandowski ha intentat perseguir el lladre amb el cotxe, però l'ha acabat perdent de vista, motiu pel qual ha contactat amb la seguretat del FC Barcelona, que seguidament han posat en coneixement d'aquests fets als Mossos d'Esquadra. El rellotge sostret a Lewandowski és un rellotge de la luxosa marca Patek Philippe, i està valorat en 70.000 euros

Els Mossos d'Esquadra han localitzat i identificat el lladre

La policia catalana ha obert una investigació per tal d'identificar el lladre que ha assaltat amb violència el jugador del FC Barcelona. Finalment, els agents dels Mossos d'Esquadra han localitzat un jove que coincidia amb la descripció proporcionada i que s'amagava en una zona d'horts. Els agents han identificat el presumpte lladre, un noi marroquí de 18 anys, i han pogut recuperar el luxós rellotge, que el lladre havia amagat a la mateixa zona on ell estava. Els policies han detingut al noi, a qui acusen d'un presumpte delicte de robatori amb violència. També es confirma que el lladre no guardava cap relació amb els tres aficionats del club que esperaven el futbolista. 

Lewandowski, víctima d'un dels delictes més comuns a Barcelona

El jugador del FC Barcelona ha estat víctima d'un delicte que, malauradament, és molt comú a la capital catalana. En els últims mesos, desenes de lladres s'han especialitzat a assaltar violentament turistes per tal de sostreure'ls els rellotges, ja que acostumen a ser de luxe i estar molt ben valorats econòmicament. De fet, els furts han augmentat en un 51,2% respecte dels primers sis mesos de l'any 2021, i els robatoris amb força o violència també han crescut, en un 37,2%. Enguany, des de gener fins ara, s'han denunciat 62.175 furts, i 8.897 robatoris amb violència, segons informa el Ministeri d'Interior.