Hi ha poques coses més clares que un carril bici. Carril de circulació destinat a bicicletes. Alguns d’ells, a més de senyals verticals també estan marcats a terra amb senyalització dibuixada. Tot i això, hi ha gent que no ho acaba d’entendre i circulen amb un vehicle de motor i de quatre rodes, un cotxe, per aquest carril restringit a les bicicletes. Habitualment són motos les que envaeixen el carril bici per intentar avançar més fàcilment, però a Barcelona, al centre de la ciutat, també s’hi poden veure cotxes.

Tal com es pot veure en aquest vídeo, enregistrat aquest dimecres, 14 de setembre, entre els carrers Sicília i Mallorca, al centre de la capital de Catalunya, un cotxe vermell s’ha colat al carril bici i l’ha fet servir, de manera il·legal, durant diversos metres. En la gravació es veu també l’usuari d’un patinet elèctric que circula per aquest carril bici i que ha de desviar-se, pujant a la vorera, per evitar topar contra el cotxe vermell que ve en direcció a ell.

 

El conductor agredeix a l'autor del vídeo

El conductor, però, després de ser enxampat, en comptes de reconèixer que anava pel carril indegut, ha intentat agredir la persona que l’estava gravant. El vídeo, com gairebé sempre passa amb tot el que passa a Barcelona, ha acabat publicat a les xarxes socials. Ara faltarà veure si la Guàrdia Urbana de Barcelona, titular del control del trànsit a la ciutat, amb la placa de matrícula del cotxe presumptament infractor el busca i el sanciona. El temps dirà.