Poc abans de desaparèixer a Barcelona, Levi Davis va alertar públicament que la seva vida corria perill. Ho va fer amb un vídeo de 15 minuts publicat al seu Instagram que havia desaparegut, però que l'agència de detectius privats que investiga la seva desaparició ha pogut recuperar. En aquestes imatges, on se'l pot veure abatut i estressat, denuncia que uns criminals li estaven fent xantatge des de feia temps i que l'inici de tot va ser durant el seu pas pel programa de televisió britànic Factor X. Allà va conèixer una persona que es va convertir en el seu amic, però que l'acabaria traint. 

 

Segons el jugador de rugbi explica en el vídeo, va quedar moltes vegades amb aquesta persona, fins que un dia el va drogar. Després el van violar mentre ho gravaven en vídeo i li van començar a fer xantatge amb difondre públicament les imatges."Després d'això vaig demanar ajuda al meu club i consell al meu agent. No culpo a ningú, perquè tots som amos de les nostres pròpies decisions", explica. Els vídeos van acabar penjats al web profund. Assegura que el xantatge no és qüestió d'una persona, sinó que darrere hi ha un grup organitzat.

El vídeo va ser esborrat del seu Instagram després de la desaparició

Levi Davis va fer públic aquest vídeo poc abans de la seva desaparició. Va marxar de Londres fugint dels mafiosos i es va refugiar a casa d'un amic a Eivissa. Allà és on hauria gravat el vídeo i l'hauria penjat. Des de l'illa va agafar un ferri cap a Barcelona, on va desaparèixer al cap de tres hores d'arribar. El vídeo va ser ràpidament esborrat del seu perfil d'Instagram. Els investigadors privats creuen que segurament l'haurien eliminat les mateixes persones que li estaven fent xantatge. A més, també s'ha detectat que es van eliminar 38 contactes que tenia en aquesta xarxa social. Els detectius demanen saber la ubicació de la persona que es va connectar per eliminar aquestes pistes, que poden ser crucials per saber què li va passar al jugador de rugbi.

Fins ara, se sabia que Davis tenia un deute amb la màfia somali, però es pensava que era per un tema de drogues. El jugador havia de pagar als delinqüents unes 100.000 lliures esterlines. Els investigadors han descobert, però, que tot era més enrevessat i greu del que es pensaven i que es tractava d'un xantatge per unes imatges on l'estaven violant. Creuen que els estaven donant informació falsa per confondre'ls i dificultar la investigació. De moment, no perden l'esperança i creuen que el jove de 24 anys està viu i el tenen segrestat. La seva família, en canvi, no descarta que pugui estar mort.