Segueix el misteri sobre la desaparició del jugador de rugbi Levi Davis a Barcelona. La família del jove creu que podria haver mort al Port i els detectius privats que ho investiguen apunten a la possibilitat que la màfia somali l'hagués segrestat per una qüestió de diners. Sobre aquesta última hipòtesi, els investigadors encapçalats per Gavin Burrows han rebut noves pistes per investigar. Un amic de l'esportista ha posat en el seu coneixement un moviment sospitós en el compte d'Instagram de Levi Davis. Hi ha 38 contactes que han estat eliminats després de la seva desaparició. "L'única altra persona que té accés al compte ha dit que no l'ha tocat", asseguren des de l'agència privada a 'The Sun'.

Algú podria haver accedit al seu Instagram per esborrar informació

Els detectius privats no descarten la possibilitat que el mateix Levi Davis estigui segrestat i hagi aconseguit entrar al seu compte d'Instagram, tot i que resultaria estrany que ho fes per eliminar contactes i no per demanar ajuda. Per això creuen que algú altre podria haver tingut accés al seu Instagram i hauria esborrat els contactes per eliminar informació comprometedora i així "obstruir o enganyar" la investigació. Creuen que saber qui va accedir-hi i els noms dels contactes eliminats poden ser "pistes vitals" per tal de descobrir que li va passar al jugador de rugbi a Barcelona.

"Que s'hagi accedit al seu compte és una línia d'investigació que no podem descartar" apunta Barrows. El detectiu també deixa oberta la porta a la possibilitat que hagi estat un programari tecnològic que elimina els seguidors inactius dels contactes, però considera "sospitós que aquestes persones siguin eliminades simultàniament". En tot cas, demanen a Instagram que proporcioni una explicació sobre aquell moviment al perfil de Levi Davis i, en cas que fos una persona qui es connectés, que proporcioni la ubicació per saber des d'on ho va fer. Això permetria saber on és Levi Davis o els responsables de la seva desaparició.