El Santi és un noi de 15 anys que la setmana passada va assassinar els seus pares i el seu germà de 10 anys Elx (Alacant). Va estar tres dies amb els cadàvers a casa i per tal que ningú sospités res, va estar responent els Whatsapps que li enviaven a la seva mare.

Tot va començar el dimarts de la setmana passada a la urbanització d'Algoda, quan el presumpte autor dels fets va discutir amb la seva mare. El Santi, que sempre havia estat un bon estudiant, de cop i volta va començar a treure molt males notes. La seva mare, preocupada, el va castigar sense wifi i sense videojocs.

El parricida va amagar els cadàvers en una caseta del jardí

El Santi va respondre amb molta agressivitat: va agafar l'escopeta i va matar la mare i el seu germà de 10  anys. Va esperar que arribés el seu pare i, tan bon punt va entrar per la porta, el va assassinar. Tot seguit va amagar els cadàvers dels seus familiars en una caseta del jardí.

Per tal que ningú sospités del crim, va trucar a l'institut i va explicar que havia donat positiu en covid i que estava aïllat a casa. Durant tres dies, va estar jugant a videojocs mentre els cossos de la seva família continuaven amagats. Per si no fos poc, per no aixecar sospites, va anar responent els Whatsapps que li enviaven a la seva mare, que havia matat anteriorment.

Confessa el triple assassinat a una veïna: sense cap signe de remordiment

Després de tres dies, va confessar el triple assassinat a una veïna, que immediatament va trucar a la Guàrdia Civil. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van poder comprovar que el que havia explicat el menor era cert. El presumpte autor dels fets no mostrava cap signe de remordiments i, actualment, està ingressat en un centre de menors.

Detenido / Pixabay

El menor de 15 anys que va assassinar els seus pares i el seu germà a Elx (Alacant): va respondre els Whatsapps de la seva mare assassinada perquè ningú sospités res / Pixabay

L'assassí tenia un problema d'addicció als videojocs

Aquest menor de 15 anys tenia un problema d'addicció als videojocs, concretament al Fortnite. Passava moltes hores davant la pantalla i els psicòlegs estan intentant esbrinar si hi ha alguna relació entre aquesta addicció i el crim, que ha deixat a tothom desconcertat, ja que ningú esperava que el Santi fos capaç de cometre una atrocitat d'aquestes magnituds.

Els investigadors estan intentant entendre el funcionament de la ment del Santi, ja que els està costant entendre els motius del crim, perquè el presumpte autor dels fets és un nen aparentment normal amb una actitud molt cínica, sobretot quan va ser interrogat pels policies: va explicar els fets amb molta fredor i amb una tranquil·litat fora de la normalitat.