Triple assassinat a Elx (Alacant): un menor de 15 anys mata els seus pares i el seu germà de 10 anys. Ha conviscut tres dies amb els cadàvers a casa i els ha assassinat perquè l'havien castigat sense wifi per les seves males notes. Els fets van passar el dimarts i, segons les primeres investigacions, tot va començar per una discussió familiar, ja que els pares del presumpte assassí el van castigar sense wifi perquè estava traient males notes a l'institut. 

La conversa es va anar escalfant fins al punt que l'adolescent va agafar una escopeta de caça i va matar a trets els seus propis pares i el seu germà, un nen de 10 anys. Per si no fos poc, va conviure durant tres dies amb els cadàvers de la seva família amagats a casa.

Les tietes del presumpte assassí descobreixen els cadàvers

Les tietes del presumpte assassí, en veure que anaven passant els dies i que no sabien res de la família, van decidir presentar-se a casa seva i, quan va obrir la porta, van veure els tres cadàvers i el presumpte autor dels fets, que els va explicar que els havia matat el dimarts per una discussió per les males notes.

De fet, els va donar molts detalls de com ho va fer: primer va matar la mare i el germà i, posteriorment, quan va arribar el pare, li va disparar dos trets fins a matar-lo, explica el Levante EMV. Immediatament, van trucar a Emergències per explicar què havia passat i, al cap de poca estona, van arribar els policies locals.

Una discussió per les males notes, el possible mòbil del crim

La Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar quin ha estat el mòbil del crim. Encara que no descarten cap hipòtesi, tot apunta que el triple assassinat ha estat fruit d'una discussió per les males notes, uns fets que han causat gran commoció al País Valencià.

Policía Nacional / Europa Press

Investiguen un triple assassinat a Elx (Alacant): un menor de 15 anys mata els seus pares i el seu germà de 10 anys per una discussió per les males notes de l'institut / Europa Press

Cas sota secret de sumari  

El cas es troba sota secret de sumari i estan intentant saber més detalls per esclarir els motius del crim. El menor ha passat a disposició de Fiscalia de Menors, que dictaminarà mesures cautelars pel presumpte autor dels fets.

Un jove assassina la seva mare a ganivetades a Ripoll

Malauradament, aquest no és l'únic cas d'un menor d'edat que ha matat la seva família i, de fet, fa uns mesos, a Ripoll (Ripollès), es va viure una situació familiar: un noi va assassinar a ganivetades la seva mare després de discutir amb ella i, posteriorment, va fugir del lloc dels fets. Després d'un dia desaparegut, el van aconseguir localitzar i detenir com a presumpte autor dels fets.