El Santi és el menor de 15 anys que, presumptament, ha assassinat els seus pares i el seu germà de 10 anys. Ha estat durant tres dies amb els cadàvers amagats a casa, sense mostrar remordiment pels fets i ha enganyat als seus companys d'institut fent-los creure que tenia covid: va estar tota la setmana jugant a videojocs amb els cossos de la seva família amagats a l'habitatge-

Tot va començar per una discussió per les notes. La seva mare el va castigar sense wifi, ja que el seu rendiment acadèmic no estava sent adequat. A més a més, la dona també li va recriminar que no ajudava a les feines de casa.

Una discussió per les males notes, el detonant del triple assassinat d'Elx

Va ser llavors quan l'adolescent li va pegar un tret a ella i al seu germà, un nen de 10 anys. Al cap d'una estona, va arribar el pare a casa i també el va matar disparant-li dos trets.

Tot seguit, va amagar els cadàvers a casa fins que, al cap de tres dies, va confessar el crim a una veïna, que immediatament va alertar a Emergències. Quan la Guàrdia Civil va arribar al lloc dels fets, va poder comprovar que hi havia els tres cadàvers amb signes evidents d'haver patit una mort violenta.

L'assassí confés va declarar amb fredor, serenitat i sense remordiments

El que més els va cridar l'atenció era l'actitud de l'assassí confés, que va declarar amb molta fredor, amb una serenitat poc normal i sense cap mena de remordiment. L'adolescent ha passat a disposició de Fiscalia de Menors i hi ha una investigació oberta per esbrinar què ha passat.

"No esperaven res així del Santi"

El triple crim d'Elx ha causat gran commoció i sorpresa a tot arreu, ja que el Santi, de portes cap en fora, semblava un noi normal i corrent. "No esperaven res així del Santi", explica un amic seu, que encara no dona crèdit a la surrealista situació. 

Guardia Civil

Investiguen el triple assassinat del Santi, un menor de 15 anys que ha matat els seus pares i el seu germà de 10 anys a Elx (Alacant) / Guàrdia Civil

Un bon estudiant, tímid, i "molt normal"

L'entorn proper del parricida el defineixen com un bon estudiant, un noi tímid però xerrador i "molt normal". De fet, Toñi Coves, l'alcaldessa d'Algoda, la pedania d'Elx on han passat els fets, també ha remarcat que tant les víctimes com el presumpte assassí, feien una vida familiar i molt normal, motiu pel qual ha sorprès a tothom el macabre crim, que està sent investigat per la Guàrdia Civil.