Tomás Gimeno, el pare de les nenes desaparegudes a Tenerife, Anna i Olivia, d'un i sis anys, va enviar a la seva actual parella un paquet abans de marxar per no tornar. En una nota explicava que la noia havia d'esperar fins a les dotze de la nit per obrir-lo.

Tomás Gimeno va enviar un paquet a la seva xicota abans d'anar-se'n

El dia en què va segrestar les seves filles i va fugir al vaixell que es va trobar l'endemà a la deriva en el Puertito de Güímar, Tomás Gimeno va enviar a la seva xicota un paquet amb una misteriosa nota.

Al paper indicava que el paquet no podia ser obert fins a les dotze d'aquella nit, fa més de tres setmanes, segons avança el mitjà El Confidencial.

Tomás Gimeno / El Caso

Tomás va enviar un paquet a la seva xicota abans de desaparèixer i va regalar les seves pertinences als seus familiars i amics, sabent que no els tornaria a veure / El Caso

Aquest gest, que la dona va interpretar com un gest romàntic, no va ser menys que una part de l'herència que Tomás va deixar entre els seus amics i família, sabent que no tornaria a veure'ls.

Quan, a mitjanit, ella va obrir la caixa, va trobar dins una cosa del tot inesperada: un feix de bitllets, diversos milers d'euros.

Era el seu últim gest d'amor abans de desaparèixer, explica la dona al seu entorn, afirma també el mitjà citat.

El pare de les nenes desaparegudes a Tenerife es va acomiadar de tot el seu entorn

Però ella no va ser l'única que va rebre alguna cosa de Tomás.

La nit del segrest, va enviar missatges de comiat als seus pares i amics, en què donava a entendre que mai no es tornarien a veure.

Van ser els últims senyals que va donar el seu mòbil abans de la trucada a Beatriz Zimmermann, la seva exparella i mare de l'Anna i l'Olivia, en la qual assegurava que mai més no veuria les seves filles ni a ell.

Anna Olivia Gimeno Zimmermann Tenerife / Instagram

Gimeno es va emportar  l'Anna i l'Olivia, d'un i sis anys, fa més de tres setmanes i no se sap si les va matar o va fugir a un altre país amb elles per allunyar-les de la seva mare, Beatriz Zimmermann / Cedida

En els missatges, segons el mateix mitjà, Gimeno es desfeia de les seves possessions i regalava les seves pertinences a amics i família.

De fet, el dia de la desaparició, l'home també va anar a veure els seus pares i els va deixar al seu gos perquè el cuidessin i se'n va acomiadar.

A més, segons Telemadrid, també els va lliurar un cotxe comprat el 2020, un Alfa Romeo Giulia de color negre, juntament amb els papers de traspàs perquè la propietat fos seva. El model més barat d'aquest vehicle costa 43.000 euros.

Llanxa Tomás Gimeno Anna Olivia Tenerife / EFE

La llanxa s'està analitzant de nou amb gossos rastrejadors per trobar restes biològiques que puguin aportar noves proves / EFE

La recerca de les nenes desaparegudes a Tenerife continua comptant amb tots els recursos i es preveu que la setmana que ve s'incorporin a la recerca de la Guàrdia Civil un sonar i un robot aquàtic cedits per l'Institut Oceanogràfic Espanyol.

Totes les hipòtesis estan obertes després d'un cinquè registre a la finca d'Igueste de Candelaria i d'una nova anàlisi del vaixell en el qual suposadament van fugir.

Carta desesperada de Beatriz a Tomás Gimeno

Beatriz Zimmerman, mare de les nenes, es manté angoixada i tracta de difondre informació sobre les nenes per la seva identificació. També ha difós alguns escrits per a aquesta fi i aquesta vegada s'ha dirigit en una carta al seu exparella i segrestador Tomàs. Li prega que torni amb les seves filles, que recapaciti.