Just avui fa un mes que ningú no sap res de les dues nenes de Tenerife, l'Anna i l'Olivia, que van ser raptades, presumptament, pel seu pare. Des de llavors, quan la seva mare, Beatriz Zimmermann, va denunciar la desaparició de les dues menors, d'un i sis anys, que no s'han pogut localitzar.

La recerca s'ha intensificat els darrers dies al mar, després de descartar altres vies i també confirmar que l'home no es trobava a casa seva, que ja ha estat escorcollada diverses vegades per la Guàrdia Civil, que és qui lidera la recerca.

Fotografies robot de com pot ser el pare de les dues nenes de Tenerife

Ara, per ajudar a trobar-lo, i també poder recuperar les dues criatures, amics de la mare han publicat un darrer crit d'ajuda. Asseguren que tot i que van passant els dies, no s'obliden de les dues nenes, i han difós retrats robots de com podria ser actualment Tomás Gimeno, el pare de les dues nenes.

Tomás Gimeno / Niñas Tenerife

Imatge publicada per la família i amics de la mare, per ajudar a trobar les dues nenes de Tenerife / ElCaso.cat

Amb aquestes imatges es demana col·laboració per trobar l'home. Han simulat, amb la mateixa tècnica que fa servir la policia, imatges de la cara de l'home, que és conegut com a Tomy, amb barba, amb ulleres, amb mascareta... "Volem que tornin. Pot ser a qualsevol lloc amb les meves filles", assegura el crit d'ajuda llençat per la mare.

Tomás Gimeno, buscat internacionalment

Aquestes imatges se sumen a les que ja s'han publicat de la cara de Tomás Gimeno. No només és la persona més buscada ara mateix a tot Espanya. La Guàrdia Civil també va demanar que el jutge que porta el cas de la desaparició de les dues nenes, tenint en compte el perill i els antecedents de l'home, que decretés una ordre de crida i cerca internacional contra Gimeno.

Tomás Gimeno / Niñas Tenerife

Més imatges de com podria ser ara mateix Tomás Gimeno, l'home que busca la policia / ElCaso.cat

La recerca segueix en secret, però de moment no ha transcendit si l'home ha sigut vist en algun lloc. La policia no descarta cap hipòtesi i, ara mateix, creu que podria haver marxat de territori espanyol cap al nord d'Àfrica, o també cap a Amèrica.