Han passat més de tres setmanes des d'aquell fatídic 27 d'abril. Tomás Gimeno, pare d'Anna i Olivia, va desaparèixer a Tenerife juntament amb les seves filles. La investigació s'està allargant més de l'esperat i es contemplen diverses hipòtesis. Algunes devastadores. La mare de les menors, Beatriz Zimmerman, es manté angoixada i prova de difondre informació sobre les nenes per a la seva identificació. També ha difós alguns escrits per a aquesta finalitat i aquesta vegada s'ha dirigit a la seva exparella i presumpte segrestador, Tomás. Li prega que torni amb les seves filles, que reflexioni.

La carta de Beatriz a Tomás Gimeno

"Tomy, t'escric aquesta carta perquè necessito que pensis amb el cor i no amb la ment. I lamentablement l'únic mitjà és aquest. No sé on són. Només sé que tenim un gran amor en comú: les nostres filles. Sé que les estimes més que a tu mateix. Sé que mai no els hi faries mal, he defensat això sempre i mai no ho he posat en dubte.

La nostra relació no va funcionar per diverses raons, però això no significa que ens hàgim de fer tant mal i sé que desitges el millor per a elles. L'Olivia i l'Anna és el més bonic que ens ha passat i sempre estarem units per elles. Ambdues ens volen i necessiten Tomy, als dos," recorda la mare.

Tomás Gimeno / El Caso

Tomás Gimeno / El Caso

"Sé que les adores, que vols donar-los el millor. Necessitaran el seu pare i la seva mare. Ens necessiten forts i units durant els bons i mals moments que els tocarà viure. No es tracta de nosaltres Tomy, es tracta d'elles. Mira-les, tu que pots... acaricia-les, brinda'ls l'amor que sempre van veure en tu, no les fallis, sé que lluitaràs per donar-li la millor vida igual com jo. Però no els arrabassis aquest dret que tenen de gaudir de l'amor d'una mare.

Això va més enllà del que hagi passat entre tu i jo. Et demano si us plau que no et miris a tu... que no em miris a mi... que les miris a elles. Ens reclamen com a pares. Ningú no ocuparà el teu lloc de pare, ningú no podrà ocupar el meu lloc de mare. Va ser una creació d'ambdós. Ni jo no tinc dret a treure't l'enorme plaer de tenir-les al teu costat, ni tu de treure'm aquest dret i deure que tinc com a mare amb elles. Em necessiten Tomy", prega.

"Torna. Torna amb elles. El pitjor que pot passar-li a un fill és que l'allunyin involuntàriament de l'amor dels seus pares. Les espero amb els braços i el cor oberts. No miris el món adult, mira-les a elles, des del seu món de nenes petites i fràgils, confoses i tristes.

Només tu pots ajudar-les a tornar als meus braços, a part dels teus. Volíem donar-los la millor vida, la que les faci més felices, amb ambdós a prop d'elles sempre. Només et demano que les miris... només un breu moment i com a pare et preguntis: què és el que elles més necessiten ara mateix? Saps la resposta. No pensis en mi... ni en tu... només en elles. No allarguis la tortura, tots estem patint. Sé que no vols", conclou.

Tomás Gimeno va enviar un paquet a la seva xicota per obrir-lo a mitjanit

Tomás Gimeno va enviar a la seva actual parella un paquet abans d'anar-se'n per no tornar. En una nota explicava que la noia havia d'esperar fins a les dotze de la nit per obrir-lo.

Aquest gest, que la dona va interpretar com un gest romàntic, no va ser menys que una part de l'herència que Tomás va deixar entre els seus amics i família, sabent que no tornaria a veure'ls. Quan, a mitjanit, ella va obrir la caixa, va trobar dins quelcom inesperat: un feix de bitllets, diversos milers d'euros.