Un mosso en pràctiques i quatre agents de la Policia Local de Mataró (Maresme) han salvat la vida d'un home que es va quedar atrapat al cotxe mentre aquest s'estava enfonsant en un pas subterrani per culpa del fort temporal. Els policies han relatat amb tota mena de detalls com va ser l'agònic rescat i com van aconseguir salvar la víctima.

Els fets van passar el divendres al vespre en el pas subterrani del Cargol, situat a la carretera N-II de la capital del Maresme. Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, el cotxe està completament enfonsat i ple d'aigua mentre els policies, en qüestió de pocs minuts, l'aconsegueixen rescatar i treure'l de l'aigua.

Rescaten un home atrapat al cotxe a Mataró

La víctima és un home que va quedar atrapat pel port temporal i que està ingressat a l'hospital amb un pronòstic crític. Afortunadament, està millorant i la seva vida ja no està en perill. Els agents de la Policia Local de Mataró que van participar en el rescat, han explicat com van viure el succés i com van poder rescatar l'home del que semblava una missió impossible.

"Tot estava completament fosc i vam perdre de vista el cotxe"

"En un primer moment, la persona es trobava bé. Havia fet cas a les indicacions: s'havia tret el cinturó i havia baixat la finestreta. El cotxe estava flotant i no entrava l'aigua", diu l'agent Granado. No obstant això, de cop i volta, va canviar tot i el cotxe es va començar a enfonsar a l'aigua i, en qüestió de pocs segons, el van perdre de vista. "Tot estava completament fosc i vam perdre completament de vista el cotxe", relata el policia a TV Mataró.

Un mosso en pràctiques participa en l'agònic rescat

L'agent Mansilla, que va participar en el rescat, ha explicat a TV Mataró que el primer que va veure va ser una persona molt ofegada que treia el cap per respirar. Pensava que era la víctima, però en realitat era un mosso en pràctiques que estava intentant rescatar l'home atrapat al cotxe. Afortunadament, entre tots, van aconseguir treure'l de l'aigua i reanimar-lo.

"La vida d'una persona preval sobre qualsevol cosa. Poder treure una persona d'aquell vehicle que ja donàvem per perdut i no podíem treure'l i com, finalment, amb esforç, la persona acaba sortint de l'aigua, és una satisfacció enorme", conclouen els agents de la Policia Local de Mataró.