Compartir cotxe per desplaçar-se d'un lloc a l'altre s'està convertint cada vegada més en una opció recurrent, sobretot entre la gent jove. L'aplicació Blablacar és una de les més populars que ofereixen aquest servei i et permet estalviar diners en comparació amb altres mitjans de transport. Tanmateix, un inconvenient és que no coneixes el conductor, per la qual cosa aquesta experiència pot ser que no sempre surti bé.

Un exemple és l'aterridora situació que va viure una jove a bord d'un cotxe compartit juntament amb dues noies més i que han volgut compartir a través de les seves xarxes socials. "Doncs res, em tocarà explicar la meva terrorífica experiència i perquè ni jo ni unes altres dues noies més utilitzarem Blablacar en un temps llarg", va començar.

La terrible experiència de tres joves compartint cotxe

La publicació comença així: "Aquest senyor ha tingut tres noies, entre elles jo, atemorides durant hores en un cotxe. Ho hem passat realment malament. Quan vaig pujar al cotxe una de les noies ja portava quatre hores fent voltes amb ell tot sol, perquè no parava de perdre's i prendre la direcció contrària, etc. L'altra noia portava una hora en la mateixa situació i després ja vaig pujar jo", relata.

La noia explica que l'home, que anava desorientat i sense dormir, els feia sentir insegures i van decidir crear un grup de WhatsApp "pel que pogués passar". A més, el més greu de tot això és que l'home s'estava sobrepassant amb una de les joves, apropant-se a ella i llançant-li comentaris inapropiats, mentre presumia d'"haver-ne grapejat a d'altres tantes en un festival".

Captura de Pantalla 2022 08 27 a les 13.26.31
Publicació de la jove al seu compte de Twitter

Una de les noies va patir un atac de pànic

Durant el viatge, la jove assegura que van arribar a un peatge i el conductor "va travessar la barrera de ferro del peatge emportant-se-la, fugint i 'pegant-nos' un ensurt de mort". Davant d'aquesta terrible situació, una de les tres noies va patir un atac de pànic, a la qual cosa l'home va actuar amb rialles i bromes sobre l'ocorregut en comptes de parar el vehicle.

L'home demanava diners per continuar el viatge

Abans de realitzar la primera parada, on pensaven baixar les tres noies, l'home els va dir que no tenia diners per a gasolina i que, si volien arribar a la destinació, havien de pagar-la. La jove assegura que "va començar a posar-se agressiu amb mi perquè l'hi deixés". Les joves, espantades, van decidir donar-li una mica de diners per arribar a la parada juntes, però l'home seguia "perdent-se i prenent camins que no eren". Tanmateix, després de posar gasolina, l'home va continuar demanant diners. "Em donaràs 20 euros. Ara m'has de deixar 35 euros", els imposava.

Comentaris a les xarxes socials

La jove no va tardar a explicar la seva experiència en els seus comptes de xarxes socials per avisar altres noies sobre aquest individu. Després de fer-se viral i rebre molts comentaris, el cas va arribar fins a l'empresa de Blablacar, que no ha dubtat també a contestar a través del seu perfil de Twitter.

Resposta de Blablacar

L'empresa ha informat la noia del reemborsament del cost del trajecte. "Lamentem el succeït en la teva última experiència de viatge. Volem informar-te que el conductor en qüestió ja ha estat suspès de la nostra plataforma. La seguretat dels nostres passatgers és la nostra prioritat", ha conclòs l'empresa.