La Guàrdia Civil continua investigant Luis Lorenzo i Arantxa Palomino com a presumptes autors de l'assassinat de la seva tieta política fa més d'un any a Rivas-Vaciamadrid (Madrid). Tots dos estan en llibertat amb càrrecs i han sortit a la llum les declaracions dels seus fills, que han narrat amb tota mena de detalls l'infern que van viure i com els utilitzaven per agredir la víctima.

El fill de 10 anys va declarar a la Guàrdia Civil que els seus pares li demanaven tant a ell com al seu germà que apallissessin l'àvia. També ha dit que la mateixa parella d'actors l'agredien en la seva presència i que ell mateix va haver de donar-los un toc d'atenció. Segons el seu testimoni, també l'obligaven a anar al lavabo del garatge, no li donaven gairebé res de menjar i l'obligaven a dormir en un llit que no hi cabia, ja que era molt petit.

Luis Lorenzo y Arancha / Europa Press
Luis Lorenzo i Arantxa Palomino estan sent investigats per l'assassinat de la seva tieta política a Rivas-Vaciamadrid (Madrid): tots dos estan en llibertat amb càrrecs / Europa Press

Luis Lorenzo i Arantxa Palomino investigats per assassinat

A causa de la seva avançada edat i el seu estat de salut, la dona de 85 anys era molt dependent de Luis Lorenzo i Arantxa Palomino, però ells, en comptes d'ajudar-la, la maltractaven. Quan el nen de 10 anys els recriminava aquesta actitud, ells deien que "ja era gran per valer-se per ella mateixa" i que no tenien per què ajudar-la.

Les declaracions dels seus fills seran clau per resoldre el crim

El menor també ha aprofitat l'ocasió per dir que el tracte vexatori era constant i que, fins i tot, la van deixar abandonada en dues ocasions en dos locals. El testimoni del menor coincideix plenament amb la investigació policial i podria ser clau per esbrinar més detalls del crim. El seu germà, en canvi, s'aferra a defensar la seva mare i les seves declaracions estan plenes de contradiccions

La investigació de la Guàrdia Civil sobre l'assassinat de la parella d'actors

Luis Lorenzo i Arantxa Palomino van ser detinguts fa dos mesos a Rivas-Vaciamadrid com a presumptes autors de la mort violenta de Maria Isabel Arias, de 85 anys. Segons la investigació de la Guàrdia Civil, la van convèncer perquè anés a viure amb ells a Rivas-Vaciamadrid i, a partir de llavors, va començar el calvari: la van maltractar i, finalment, la van matar enverinant-la amb metalls pesants.

La parella d'actors continua defensant la seva innocència, però la seva coartada està plena de contradiccions i de dades que no quadren. L'última prova presentada molt complicada de justificar és que han trobat el mateix verí amb el qual va morir a casa seva.  La Policia està convençuda que la van matar perquè es volien quedar amb els diners de la seva herència.