La Guàrdia Civil investiga un accident molt estrany a Villa del Prado (Madrid): un home ha clavat una brutal punyalada al seu amic, de 28 anys, i l'ha deixat ferit de gravetat. Segons la investigació policial, estava provant una armilla antibales i, per comprovar la seva resistència, li va demanar que li clavés una punyalada a l'abdomen.

Els fets han passat aquest dijous a la nit a Villa del Prado, un municipi de la Comunitat de Madrid. Tot ha començat quan dos amics han volgut provar la resistència d'una armilla antibales. Per fer-ho, un d'ells se l'ha posat i li ha demanat a l'altre que li clavés una punyalada tan forta com pogués a la panxa. La víctima estava 100% convençuda que l'armilla impediria que el ganivet el travessés. 

El seu amic li clava una punyalada de sis centímetres de profunditat a Villa del Prado 

No obstant això, l'armilla no tenia la resistència que pensaven i li va clavar el ganivet a l'abdomen, provocant-li una ferida de més de sis centímetres de profunditat. El jove de 28 anys, mentre s'estava dessagnant, va demanar ajuda a un familiar, que immediatament el va portar fins al Servei d'Atenció Rural d'aquest municipi de poc més de 6.000 habitants. 

Guardia Civil No Pasar / Europa Press
La Guàrdia Civil investiga un accident a Villa del Prado (Madrid): un noi li ha clavat una punyalada a un jove de 28 anys sense voler provant una armilla antibales  / Europa Press

Va ser llavors quan els sanitaris del Summa 112 van atendre la víctima, la van estabilitzar i la van traslladar a l'hospital Puerta de Hierro de Majadahonda amb un pronòstic greu, on continua ingressat a causa de la brutal punyalada que li ha clavat el seu amic. El jove de 28 anys no l'ha denunciat, ja que assegura que ha estat un accident. Així i tot, la Guàrdia Civil té una investigació oberta per esclarir les causes d'aquest surrealista accident.