Salvador Ramos, de 18 anys, va ser abatut després d'assassinar a trets 19 nens i dues professores en un brutal tiroteig a Texas. Ha sortit a la llum com era la doble vida d'aquest jove que, tot i la seva aparença tranquil·la i tímida, era una persona molt violenta, sobretot a internet, on amenaçava menors d'edat dient que les violaria i les mataria.

Els familiars d'aquest psicòpata el descriuen com un noi tímid, de pocs amics, amb poques habilitats socials i amb un caràcter apàtic. Tot i la seva personalitat, ningú imaginava que fos capaç de cometre la massacre de l'escola un dia després del seu divuitè aniversari. No tenia cap antecedent penal i els investigadors estan intentant esbrinar què l'ha motivat a cometre aquesta massacre.

Salvador Ramos era una persona molt activa a les xarxes socials, on mostrava constantment fotografies de les seves armes. De fet, va anunciar per Facebook que havia disparat a la seva àvia i que es dirigia a una escola per matar els nens, uns fets que va complir. 

Bolcava tota la seva ràbia i el seu odi cap a les dones per internet

Els policies han descobert que aquest noi de 18 anys no era tan tranquil com aparentava a la vida real: bolcava tota la seva ràbia i el seu odi cap a les dones per internet, on interactuava amb usuaris anònims de manera molt agressiva. Tenia un perfil a Yubo, que és una xarxa social per conèixer amics per internet i era allà on assetjava i amenaçava les menors d'edat.

Amenaçava les noies dient que les segrestaria i les violaria

Interactuava amb les adolescents i quan elles no responien allò que ell esperava, les començava a amenaçar dient que les segrestaria i les violaria, segons explica The Washintong Post, que ha pogut parlar amb les víctimes, les quals descriuen el pistoler com una persona denigrant i aterridora.

Familiars Victimes Tiroteig Texas
Salvador Ramos va ser abatut després d'assassinar 19 nens i dues professores en una escola de Texas (Estats Units) / Arxiu

"No era un fet aïllat, era una cosa habitual per ell"

"Vaig poder veure com assetjava a les noies i les amenaçava dient que les violaria i les segrestaria. No era un fet aïllat, era una cosa habitual per ell", explica un jove que va veure les amenaces de Salvador Ramos per internet.

De fet, en una altra ocasió, en una reunió virtual, va dir que tots els qui estaven allà es mereixien ser violats.  De fet, un dels internautes va denunciar els missatges que enviava l'assassí per internet, ja que amenaçava de mort als usuaris i feia comentaris molt cruels, sobretot a les dones i adolescents.

Investiguen el caràcter psicopàtic de Salvador Ramos

La investigació continua oberta en mans de la Policia de Texas, que està intentant esbrinar què ha motivat a Salvador Ramos a assassinar 21 persones. Les persones que van tenir la desgràcia de contactar amb ell per internet, tampoc imaginaven que, tot i el seu caràcter violent, fos capaç de matar.