L'Adriana Reyes és la mare del Salvador Ramos, el noi de 18 anys abatut després d'assassinar 19 nens i dues professores en una escola de Texas, als Estats Units. La dona encara no dona crèdit a la brutalitat dels fets i assegura que està molt sorpresa, ja que "el seu fill no és una persona violenta", unes declaracions que no quadren amb la magnitud de la tragèdia.

Reyes assegura que el dilluns, un dia abans del tiroteig, va parlar amb ell, ja que va ser el seu aniversari, motiu pel qual li volia regalar una targeta i un peluix. L'endemà d'aquesta conversa, per causes que encara s'estan investigant, va disparar contra la seva àvia, que està a l'hospital lluitant entre la vida i la mort amb un tret a la cara.

Salvador Ramos es va atrinxerar en una aula de l'escola

Després d'aquest primer tiroteig, es va desplaçar fins a l'escola Robb Elementary School d'Uvalde de Texas i va començar a disparar indiscriminadament a tothom. Els agents van arribar a l'escola i el van abatre a trets, ja que estava atrinxerat en una aula esperant per matar a tothom que se li posés per davant.

El pistoler era apàtic i sense habilitats socials

Segons ha explicat la mare de l'assassí a Daily Mail, el Salvador era una persona amb pocs amics i amb poques habilitats socials, ja que passava molta estona sol, així i tot, no el descriu com una persona violenta i està en xoc pel que ha fet. Els seus companys de feina coincideixen amb la descripció de la mare i asseguren que era una persona apàtica i de poques paraules.

"Ja l'he disparat, ara aniré a disparar a una escola"

Salvador Ramos va publicar per Facebook les seves intencions: "Vaig a disparar la meva àvia". "Ja l'he disparat, ara aniré a disparar a una escola", explicava l'assassí per xarxes socials 15 minuts abans de la tragèdia.

Salvador Ramos va ser víctima d'assetjament escolar en aquest col·legi

La Policia de Texas té una investigació oberta per esbrinar què ha passat i, de moment, no saben què hauria motivat a aquest noi de 18 anys a assassinar a 21 persones d'una manera tan cruel. Salvador Ramos va estudiar en aquest col·legi quan era petit i va ser víctima d'assetjament escolar.

Molts problemes de convivència amb la seva mare

Els investigadors no descarten que aquest episodi que va viure a la seva infància hagi estat el desencadenant del tiroteig mortal. Així i tot, totes les hipòtesis estan sobre la taula. Segons expliquen els mitjans dels Estats Units, el pistoler havia anat a viure a casa la seva àvia pels problemes de convivència que tenia amb la seva mare, ja que tenien moltes baralles pel consum de drogues d'ell.