La Policia Nacional investiga la tràgica mort d'un home invident de 58 anys a València. Ha caigut pel forat de l'ascensor d'un edifici que estava espatllat. Tot i que aparentment sembla una mort accidental, el grup d'Homicidis està intentant esbrinar què ha passat i qui és el responsable, de manera directa o indirecta, de la mort de la víctima.

Els fets han passat aquest dimecres en un edifici situat a la Gran Via Ramón y Cajal de la capital del País Valencià. Emergències 112 ha rebut l'alerta d'un treballador d'una empresa d'ascensors que estava arreglant l'avaria. Els avisava que hi havia un home atrapat al forat de l'ascensor i que, aparentment, semblava que estava mort.

La víctima era un home invident: la Policia Nacional ho investiga com una mort accidental

Quan els serveis d'emergències es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar que la víctima era un home de 58 anys que tenia una discapacitat visual: era invident. Malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida, ja que quan van arribar, ja havia mort. La Policia Nacional, en una primera inspecció ocular, ha determinat que, aparentment, no hi ha indicis de mort violenta: tot apunta que ha caigut accidentalment pel forat.

policia nacional coche europa press
La Policia Nacional investiga la mort d'un home invident de 58 anys que ha quedat atrapat al forat d'un ascensor de València / Europa Press

Possible homicidi imprudent

El cos de la víctima ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal per tal que se li faci l'autòpsia i esbrinar amb més exactitud les causes de la seva mort que, segons la hipòtesi principal, ha estat accidental, uns fets que s'hauran de corroborar amb l'examen forense. Els agents estan intentant esbrinar si aquesta mort es podria haver evitat i de qui és la responsabilitat. En cas que es demostrés que la culpa és de l'empresa, es podria tractar d'un homicidi imprudent.