El Norbert és un home de 44 anys que està en crida i cerca. Es tracta d'una persona molt perillosa i la Policia Nacional ha demanat col·laboració ciutadana per localitzar-lo, ja que tenen moltes sospites que està amagat a Espanya. El seu rostre és un dels més buscats per l'Europol per narcotràfic, segrestos i tortures, entre molts altres delictes.

Norbert Köhler, natural de la República Txeca i de 44 anys, està en crida i cerca des de fa anys. Fa cinc anys el van detenir a Majadahonda (Madrid) per traficar més de 212 quilos de cocaïna. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a presó de manera provisional i sense fiança. Al cap d'un temps, el van traslladar a un centre penitenciari del seu país d'origen. 

Va fugir durant un permís penitenciari il·legal a la República Txeca

Per causes que encara s'estan investigant, a la presó de la República Txeca va aconseguir un permís (de manera fraudulenta) per poder sortir unes hores de la presó. Va ser amb aquest permís quan va aprofitar per fugir i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre i ningú sap on podria estar amagat.

La Policia Nacional pensa que està amagat a Espanya

Köhler té vincles i contactes amb Espanya i, segons la Policia Nacional, és molt probable que estigui amagat a Espanya. La Costa del Sol és una de les zones preferides dels fugitius, però no descarten que estigui amagat a qualsevol altra part. El Köhler és de complexió prima, mesura, aproximadament, 1,86 metres, té el cabell ros i els ulls blaus. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament contacti amb la Policia.

En crida i cerca per narcotràfic, segrestos, tortures i robatoris

Norbert Köhler no només està en crida i cerca per narcotràfic, també ho està per blanqueig de capital fruit d'aquest negoci fraudulent. Fa més de 20 anys que es dedica a delinquir. Va començar en una màfia del seu país d'origen que es dedicava a fer diferents robatoris amb violència i intimidació. El seu modus operandi consistia a fer-se passar per un agent de Policia per segrestar les víctimes, que se les emportaven a casa d'un altre membre de la màfia.

Es dedicava a la compravenda de cocaïna a Majadahonda

Quan arribaven al domicili, els sotmetien a tota mena de tortures amb un únic objectiu: aconseguir tots els seus comptes bancaris, diners, cotxes i propietats en general. Quan ja havien assolit aquest objectiu, marxaven a tota velocitat i deixaven les víctimes abandonades. Al cap d'uns anys es va adonar que podia aconseguir molts més diners amb el narcotràfic i es va mudar a Espanya per endinsar-se de ple a la compravenda de cocaïna a Majadahonda, fins que el 2017 el van acabar detenint.

Antonio Anglés, un dels fugitius més buscats per l'Europol

Aquest no és l'únic fugitiu que està buscant l'Europol. Les autoritats també busquen Antonio Anglés, que és un dels homes més buscats. En aquest cas el busquen per un dels crims més mediàtics d'Espanya. El del triple assassinat de les nenes d'Alcàsser. Mai ha estat jutjat, ja que va fugir després de segrestar-les, torturar-les i matar-les si no el troben en els cinc anys vinents ja no el podran jutjar mai, ja que el cas prescriurà.