Ja fa més d’un mes des de la desaparició de Sandra Bermejo i, per fi, ha aparegut la que podria ser la primera pista clau per posar llum al cas. Les autoritats han trobat una camisa al cap de Peñas que coincideix amb la talla que utilitzava la desapareguda. La família no l’ha reconegut, però els investigadors no descarten que sigui de la jove de 32 anys i l’estan analitzant per poder saber qui és la persona propietària.

Troben una camisa de la talla de Sandra Bermejo al cap de Peñas

SOS Desaparecidos va rebre un correu electrònic d’algú que assegurava haver vist una peça de roba blanca a la zona on s’havia perdut el rastre de Sandra Bermejo, en un dels penya-segats del cap de Peñas. Segons informa Libertad Digital, l’organització va remetre aquest missatge a les autoritats policials, que es van desplaçar fins al lloc i van trobar una camisa que coincideix amb la talla de la jove desapareguda.

La família no ha reconegut aquesta peça de vestir, però no es pot descartar que no sigui seva. La psicòloga feia dos anys que se n’havia anat a viure a Gijón i estava allunyada dels seus familiars, així que els investigadors pensen que la podria haver comprat en aquest període. La camisa està sent analitzada per les autoritats per veure si troben alguna resta biològica o alguna cosa que pugui determinar de qui és.

Aquesta peça de roba podria ser una pista clau en la investigació de la desaparició de Sandra Bermejo, a qui es va perdre la pista el passat 8 de novembre. El seu cotxe va aparèixer en un aparcament del cap de Peñas amb les seves pertinences a l’interior. Fins ara la recerca s’havia realitzat per la zona de penya-segats, però no s’havia trobat cap rastre de la jove. La camisa ha aparegut precisament en una platja situada sota del penya-segat on es troba el mirador, en un lloc al qual no es pot accedir per terra.

El president de SOS Desaparecidos, Joaquín Amills, apunta que aquesta troballa confirma la teoria de la desaparició involuntària que la família defensa des del principi, ja que la psicòloga tenia plans previstos de futur i la nevera plena de menjar. Descarten el suïcidi o la caiguda accidental i creuen que l’aparició de la camisa els dona la raó. Els investigadors, per la seva banda, no descarten cap hipòtesi.