Passen els dies i es continua sense tenir cap rastre de Sandra Bermejo. No apareixen noves pistes i els investigadors estan començant a obrir noves línies d’investigació. Fins ara la principal hipòtesi amb la qual treballaven era la d’una desaparició voluntària o un accident, però a poc a poc comença a perdre pes. L'opció que més força està guanyant ara mateix és la d’un possible segrest o, com a mínim, que hi hagi una tercera persona implicada en la desaparició. S’està investigant si aquella tarda hauria pogut pujar a un cotxe al cap de Peñas.

La desaparició voluntària o l’accident comencen a perdre pes en la investigació

Encara no se sap res de la localització de Sandra Bermejo després de gairebé dues setmanes desapareguda. Els investigadors es van plantejar la possibilitat d’una desaparició voluntària, una via que la família sempre va descartar. Havia planejat anar al teatre amb una amiga, una videotrucada amb la seva mare i tenia la nevera plena d’aliments. A més, el fet que deixés el seu cotxe perfectament estacionat en un aparcament amb les seves pertinences a l’interior i enduent-se les claus és bastant significatiu com perquè s’estiguin plantejant descartar aquesta opció.

Els cossos policials també treballaven amb la possibilitat que hagués caigut accidentalment per un penya-segat mentre caminava per la zona. Però era molt habitual que Sandra Bermejo passegés pel cap de Peñas i es coneixia perfectament el camí. A més, després de tants dies, creuen que si hagués passat això, el seu cadàver ja hauria sortit a la superfície. El mateix hauria passat amb la possibilitat del suïcidi, que la família també va descartar des del primer moment. Però malgrat l’ampli dispositiu de cerca i tot el rastreig que s’ha fet per la costa del mar Cantàbric, el seu cos no ha aparegut.

Investiguen si va pujar a un cotxe i hi ha una tercera persona implicada

La hipòtesi que a hores d’ara comença a guanyar més pes és que hi hagi una tercera persona implicada en la desaparició. S’està investigant la possibilitat que pugés a un altre cotxe al cap de Peñas la tarda de la seva desaparició. S’estan revisant les plaques de les matrícules dels vehicles que hi havia estacionats al mateix aparcament on es va trobar el cotxe de la Sandra Bermejo. Han demanat col·laboració ciutadana a totes aquelles persones que van ser al cap de Peñas el 8 de novembre entre les 13.00 i les 18.30 hores perquè entreguin les fotografies que fessin i on pogués aparèixer alguna pista clau per al cas. El jutge ha decretat el secret d’actuacions.