Segueixen passant els dies i no apareix cap nova pista sobre la desaparició de Sandra Bermejo. Quan ja s’ha complert un mes d’aquell 8 de novembre en què va ser vista per última vegada, la Policia Nacional assegura que encara té totes les hipòtesis obertes i no descarta cap línia d’investigació. En aquest context, està sortint una nova teoria en els últims dies: que hagués entrat en una secta. Per això, s’està demanant que s’investiguin les xarxes socials de la psicòloga a la recerca d'alguna cosa que pugui assenyalar en aquesta direcció.

Demanen investigar les xarxes socials de Sandra Bermejo per si formava part d’una secta

El psicòleg forense de la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia i Jutjats de Menor de Madrid, Javier Urra, assegura que els seus perfils a les xarxes socials podrien ser un dels principals fils d’investigació per obtenir noves pistes de la desaparició. Sandra Bermejo i ell es coneixien molt bé, ja que Urra havia estat professor de la psicòloga a la Universitat Complutense de Madrid i el tutor de les seves pràctiques al centre terapèutic RecURRA-Ginso.

Les altes notes que treia i el seu caràcter sociable i generós van fer que Urra es fixés en Sandra Bermejo i la volgués contractar com a becària en un projecte amb menors conflictius al seu centre terapèutic. La seva dedicació a la feina va fer que arribés a convertir-se en la coordinadora del centre amb la universitat i, posteriorment, en la secretaria personal d’Urra. Van treballar junts durant un any i mig, fins que la jove desapareguda va decidir començar una nova vida a Gijón i dedicar-se pel seu compte a la psicoteràpia.

Urra descarta que s’hagi suïcidat perquè tenia plens previstos i la casa plena de menjar. Tampoc creu que hagi caigut accidentalment al cap de Peñas perquè és una persona que li agrada la natura, coneix bé la zona i el seu cos no ha aparegut en tot aquest temps. Per això, es decanta per la desaparició involuntària, ja que veu molt estrany que deixés la seva bossa amb les pertinences dins el vehicle ben aparcat. L’única explicació que veu a això és que "al costat del seu vehicle es col·loqués un altre cotxe amb una persona coneguda dins i ella es passés a aquest cotxe i després desaparegués en contra de la seva voluntat".