Cap de setmana a Madrid amb dos assassinats. Aquest dissabte un jove de 19 anys va morir d’un tret al cap a Alcorcón. Aquesta matinada de dilluns, a l’entorn d’una discoteca de Fuenlabrada, també a Madrid, un jove de 21 anys ha mort a trets. Tres joves més han resultat ferits.  La Policia Nacional no descarta que els dos incidents puguin estar relacionats. Els fets d’aquesta matinada s’han registrat a tocar d'un discoteca situada al número 95 del carrer de Luis Sauquillo de la localitat madrilenya de Fuenlabrada, tal com han detallat des del servei d'emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

Tiroteig en una discoteca a Fuenlabrada

Al voltant de dos quarts de set del matí s’ha rebut l’avís que un jove dominicà tenia dues ferides al cap. Una per arma de foc i una altra d’arma blanca. El jove estava en aturada cardiorespiratòria i tot que durant 45 minuts efectius del Summa han intentat reanimar-lo, finalment ha acabat morint. 

A més del jove mort, dos joves més, els dos de 18 anys, també han resultat ferits, un per arma de foc en un braç i contusió al cap, que ha estat portat a l'hospital d'Alcorcón, i un altre talls al cap i a la mà que ha estat traslladat en estat lleu a l'hospital de Fuenlabrada. Un quart home, de 31 anys, ha resultat ferit també per arma de foc a l’espatlla. La Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir els fets.

Enfrontaments entre bandes llatines

El mort i les tres víctimes són d’origen dominicà, segons han explicat fonts de la policia. Això obre la porta als investigadors de la policia espanyola a treballar amb la possibilitat que els fets d’aquesta matinada estiguin relacionats amb la baralla que va deixar un mort la matinada de dissabte a diumenge, també a Madrid

El noi assassinat la matinada de diumenge tenia 19 anys i era de nacionalitat veneçolana. Va morir d’un tret al cap  després d’un enfrontament entre bandes llatines, que tornen a causar temor a la capital d’Espanya. Els serveis d’emergència, en arribar al lloc dels fets, a l'avinguda Torres Bellas davant del número 15, a Alcórcon, el jove ja havia mort sense que hi hagués cap possibilitat de reanimació. De moment, no hi ha detencions, ni pel tiroteig de Fuenlabrada ni per l’execució d’Alcorcón.