Mor sobre l’escenari Andrés Pancho, el cantant de 50 anys d'Antihéroes Rock Band. Segons les primeres informacions, l’home va patir un atac de cor durant un concert aquest cap de setmana a Sevilla, durant la tradicional Velà de San Miguel, en honor a Sant Miquel, que va ser aquesta setmana.

Durant el concert de la banda al Muelle de la Sal el cantant va caure desplomat mentre estava cantant una cançó. Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergència, que van practicar tasques de reanimació a sobre de l’escenari, no es va poder fer res per salvar la vida de l’home. Va ser traslladat crític a l’hospital, però va morir de camí. 

El concert s’estava celebrant en el marc d’aquesta festivitat i eren moltes les persones que seguien el concert d’aquesta coneguda banda del sud d’Espanya. El primer avís que va rebre la central d’emergències 112 va ser al voltant de dos quarts de dotze de la nit, del passat 1 d’octubre. Oficialment, Andrés Pancho -Andrés Eme, tal com se’l coneix- va acabar morint ja el dia 2 d’octubre, diumenge, de matinada. 

Polèmica per la mort del cantant d’Antihéroes Rock Band

La mort del cantant d’Antihéroes Rock Band, però, està envoltada de polèmica, segons han detallat diverses persones a les xarxes socials, que han lamentat que els serveis d’emergència no van arribar amb celeritat al concert per atendre el cantant. Fonts municipals de l’Ajuntament de Sevilla han constatat que no hi havia serveis d’emergència a la zona del concert, però alhora han explicat que l’acte era un esdeveniment privat.

El grup, originari de Mairena del Aljarafe, ha rebut desenes de mostres de condol per part dels seus fans. També de l’alcalde d’aquest municipi andalús. Antonio Conde ha destacat que sempre ha admirat al cantant, en “els bons i en els mals moments”. El grup havia sigut un dels mítics del panorama musical del sud d'Espanya.