Han sortit a la llum nous detalls del parricidi de Barcelona: el Martín Ezequiel feia només 8 dies que s'havia separat i, fins a l'últim moment, res apuntava que acabaria assassinant el seu fill, ja que "havia tingut una actitud exemplar".

Novetats de l'assassinat del nen de 2 anys a Barcelona

Un dia després de l'assassinat del nen de 2 anys, la mare del menor es va reunir amb una persona a qui li va dir que se sentia malament per no haver estat capaç de preveure les intencions homicides del seu ex. Malgrat el sentiment de culpabilitat de la mare, era pràcticament impossible preveure les intencions d'Ezequiel.

Martín hotel Barcelona / @mossos

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio està en crida i cerca per l'assassinat del seu fill de 2 anys a Barcelona / Cedida

Els dies posteriors a la separació el pare va tenir una actitud "exemplar"

Va ser la mare del menor qui va decidir separar-se i llavors Martín Ezequiel Álvarez Giaccio es va mudar a casa els seus pares al Vendrell (Baix Penedès) i que, els dies posteriors a la separació, "va tenir una actitud exemplar", tant amb la seva exparella com amb el seu fill, explica La Vanguardia.

"A l'hotel tens el que et mereixes"

No obstant això, a partir del dimarts, el dia del crim, tot va canviar radicalment i Ezequiel va començar a adoptar una actitud molt hostil cap a la dona i li va començar a enviar missatges: primer dient-li que se suïcidaria i, després, dient-li que "se'n penediria" d'haver-se separat d'ell. Després de, presumptament, assassinar el seu fill li va enviar un últim missatge que deia: "A l'hotel tens el que et mereixes".

Tot apunta que ha estat un crim premeditat

Els Mossos estan investigant quin ha estat el detonant del crim i tot apunta que ha estat premeditat, ja que el diumenge, dos dies abans del parricidi, Ezequiel va reservar habitació a l'hotel la Concòrdia de Barcelona, on van trobar el menor assassinat. Segons explica La Vanguardia, la reserva la va fer amb una Smartbox i, a més, li va demanar diners en efectiu a un familiar dient-li que aniria a passar el dia a Barcelona amb el seu fill.

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio

L'última pista que tenen del Martin és a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona, on se li va perdre el rastre. El més estrany de tot és que no va agafar cap vol, almenys amb la seva documentació. Els agents no descarten que hagi utilitzat documentació falsa, però és molt complicat, ja que Ezequiel no té experiència delictiva anterior i és molt complicat aconseguir fugir d'un país com si res. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per aconseguir detenir a Martín Ezequiel Álvarez Giaccio.