L'home que presumptament va assassinar el seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona va enviar diversos missatges amb amenaces i retrets a la mare el dia del crim. Segons avança La Vanguardia, l'últim missatge que el sospitós va enviar a la mare del menor va ser: "A l'hotel tens el que et mereixes". Abans la dona havia rebut amenaces en relació amb el procés de separació amb el presumpte homicida: "Et penediràs".

Mentrestant, el presumpte homicida i pare del menor assassinat dimarts a la nit en un hotel de Barcelona no apareix. I ja han passat 18 hores des que els Mossos d'Esquadra demanessin col·laboració ciutadana per localitzar-lo i detenir-lo. El Jutjat de guàrdia de Barcelona va decretar ahir dimecres el secret de sumari de les actuacions.

Nou cas de violència vicària

"Et penediràs": És la frase que el pare del menor assassinat en un hotel de Barcelona hauria dit a la mare del nen abans d'assassinar-lo. La dona va alertar les autoritats de l'amenaça però el desenllaç va ser tràgic. La policia va rebre l'avís que van trobar el cadàver d'un nen petit en una habitació de l'hotel La Concordia, a l'avinguda del Paral·lel. Era el fill de la denunciant i de Martín. Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van provar de reanimar-lo sense èxit.

Martín hotel Barcelona / @mossos

Martín hotel Barcelona / @mossos

L'amenaça que Martín va professar a la mare abans de la mort del nen l'incrimina presumptament amb la mort del menor. També el fet que Martín apareix als enregistraments de seguretat de l'edifici mentre s'escapa de l'escena del crim. I també el missatge que el fugitiu va enviar a la dona suposadament després del crim: "A l'hotel tens el que et mereixes".

Si es confirma la incriminació del pare en els fets es tractaria d'un nou cas de violència vicària. La parella estava en tràmits de separació.

Martín Ezequiel Álvarez no apareix

La policia catalana controla estacions de tren, d'autobús, aeroports i els voltants dels habitatges de familiars, amics i companys de Martín, que residia al Vendrell (Tarragona). La dona estava residint en un immoble del districte de Sants-Montjüic de Barcelona amb el menor.

vídeo pare hotel concòrdia

Vídeo de la fugida de Martín / El Caso

Després d'hores infructuoses per localitzar l'home, la policia catalana va fer ahir a la tarda una crida a la col·laboració ciutadana, amb la difusió d'una fotografia i una descripció completa del sospitós. Es tracta de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, té 44 anys, mesura 1,78 centímetres d'alçada, porta el cabell rapat, la barba retallada, té complexió atlètica i els ulls marrons.

En el moment de la seva fugida vestia una samarreta grisa, uns texans i unes sabates vermelles, i no portava cap tipus de bossa o motxilla. Els Mossos han demanat que qualsevol persona amb informació truqui al 112.