Detenen un home al districte de Ciutat Vella de Barcelona, que exercia com a proxeneta i obligava l'exparella a prostituir-se per comprar droga.

Obliga l'exparella a prostituir-se per comprar drogues

Una dona acudeix als cossos policials de Barcelona per denunciar les coaccions i vexacions a què estava sent sotmesa. Va resultar ser que la seva exparella l'estava obligant a prostituir-se per comprar droga.

Segons han explicat fonts municipals a l'Agència Catalana de Notícies, la dona va demanar ajuda als agents assegurant que volia sortir "d'aquest món" i "reprendre la seva vida".

També va confessar que era addicta a la droga i que l'home, que exercia com a proxeneta, l'estava explotant sexualment a canvi de proporcionar-li substàncies psicotròpiques.

Proxeneta enxampat a Barcelona

Després de la denúncia, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut l'individu i la víctima ha estat traslladada pels Mossos d'Esquadra al Grup Central d'Atenció a la Víctima per rebre assistència.

Guardia Urbana Barcelona / Mar Acero

Detingut un home per exercir de proxeneta i obligar l'exparella a prostituir-se per comprar droga a Barcelona / Guàrdia Urbana

Una prostituta salta del cotxe en marxa quan la segresten

Avui també s'ha fet públic el cas d'una altra dona, que en aquest cas exercia la prostitució, que va patir una agressió. Va passar a València ahir a la tarda a la zona del Port.

La víctima es trobava exercint la seva feina al carrer quan un individu, que conduïa un cotxe, li va demanar els seus serveis.

Quan ella es va negar, ell la va forçar a pujar al cotxe i va conduir en contra de la seva voluntat per la carretera V-30 i l'autovia A-7 durant quilòmetres, fins que la víctima, en un acte de desesperació i aprofitant una reducció de la velocitat, va saltar del cotxe en marxa per escapar del segrest.

En el salt es va deixar les coses a dins del vehicle, sent robades per l'home de 44 anys, que avui ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i lesions.