La Guàrdia Civil ha detingut un home de 44 anys per la seva presumpta autoria en un delicte de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i lesions a una dona que exercia la prostitució. La víctima va llançar-se en marxa del vehicle per escapar.

L'home va segrestar la dona després de ser refusat

La víctima exercia la seva activitat en una zona del Port de València. Va ser reclamada per l'acusat, que conduïa un vehicle. Després de sol·licitar els serveis de la víctima i aquesta negar-se, la va segrestar i va conduir amb el cotxe per la V-30 i l'A-7 en contra de la seva voluntat.

Guàrdia Civil / Pixabay

Guàrdia Civil / Pixabay

La víctima, després de sentir-se violentada, va aprofitar una reducció de velocitat per saltar del vehicle en marxa, quedant les seves pertinences en poder de l'autor dels fets.

Detenció de l'acusat

La víctima va ser traslladada al centre mèdic per una patrulla de la Guàrdia Civil d'Aldaia i posteriorment va interposar formalment la denúncia i va explicar el succeït a les dependències de la Guàrdia Civil d'Alfafar.

Després de practicar una sèrie d'investigacions i gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van aconseguir esbrinar la identitat i localització del presumpte agressor i el van traslladar a les dependències d'Alfafar, on va quedar detingut. Es tracta d'un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola a qui se li considera presumpte autor de robatori amb força i intimidació, detenció il·legal i lesions.