Els lavabos del centre comercial Màgic de Badalona (Barcelonès) tornen a ser l'epicentre d'una agressió sexual amb diversos menors d'edat implicats. Quatre nois, dos d'ells de 17 i 15 anys dels quals no ha transcendit de moment la nacionalitat, van obligar, presumptament, una nena de 13 anys a practicar sexe oral a tots ells alhora. Segons ha avançat La Vanguardia, els fets van succeir entre gener i març d'aquest any i va ser, precisament, el nòvio de la víctima, de 15 anys, qui va obligar-la a realitzar les fel·lacions entre els seus amics i familiars.

De fet, segons apunta el mitjà citat, el nòvio li va dir que això del sexe oral en grup era normal i li feia xantatge dient-li que si no accedia a fer-ho deixaria d'estimar-la. La víctima va negar-se en diverses ocasions a practicar sexe oral amb els joves i així ho evidencien els missatges que s'intercanviaven. "No vull fer-ho més, no m'agrada...", aquestes eren algunes de les línies que la petita va escriure a la seva parella sentimental, també menor d'edat. 

Dos menors detinguts per l'agressió i els Mossos busquen els altres dos atacants

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres dos joves, de 17 i 15 anys, per agredir sexualment la nena de 13 anys als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona. Tanmateix, encara en queden dos més per localitzar i ja s'han expedit dues ordres de detenció contra un major d'edat, de 20 anys, i contra un altre menor per estar, presumptament, implicats en els fets. A més, els quatre agressors serien el nòvio de la víctima, el seu cosí i dos amics.

Els arrestats viuen al barri de Sant Roc de Badalona i no tenen antecedents policials previs. A més, la fiscalia ha remarcat el menyspreu amb el qual els acusats van tractar la nena després que els detinguts passessin a disposició judicial. Han quedat en llibertat provisional i se'ls hi ha imposat una ordre d'allunyament respecte a la víctima. 

Els lavabos del centre comercial Màgic de Badalona: epicentre d'agressions sexuals

Però, malauradament, no és el primer cop durant el darrer any que Badalona i, concretament, els lavabos del centre comercial Màgic, són l'escenari d'una agressió sexual perpetrada per menors contra una nena. De fet, ja és la quarta, almenys registrada, els últims mesos. La primera denúncia la van interposar els pares d'una nena d'11 anys que va ser violada per un grup de menors el passat novembre. Poc després la família va ser assetjada i va rebre amenaces de mort, especialment el germà de la víctima que va ser qui va donar la veu d'alarma.

En aquest primer cas, tot i el suport policial i institucional rebut, a més de psicològic, i la condemna dels fets, alguns dels agressors, en tenir menys de 14 anys, eren inimputables i van quedar en llibertat plena. Però les amenaces de mort que va rebre la família van anar més enllà i a finals d'abril van decidir marxar de Badalona.

Aquest cas, insòlit, que va succeir el passat novembre, va obrir la caixa de violacions als lavabos del Màgic de Badalona. De fet, va encoratjar a denunciar agressions prèvies com la succeïda l'agost passat per un grup de deu joves al mateix indret del centre comercial contra una noia de 16 anys.

També va haver-hi un altre abús a una jove de 14 anys als lavabos del Màgic al febrer i va acabar a urgències de l'Hospital de Can Ruti per les lesions provocades per l'atac sexual. En aquesta ocasió, a més, també va veure's implicada la seva parella sentimental, que la va forçar a tenir sexe oral amb tres amics d'ell, contra la seva voluntat.

L'Ajuntament de Badalona es presentarà com a acusació popular

El guanyador de les eleccions municipals del 28 de maig a Badalona i futur alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, ha anunciat a través de Twitter que l'Ajuntament es presentarà com a acusació particular a la nova violació en grup al centre comercial Màgic de Badalona si hi ha majors d'edat implicats. I, de fet, segons les ordres de detenció dels Mossos d'Esquadra, així succeïx: hi ha un major de 20 anys implicat en l'abús d'una nena de 13 anys als lavabos.