Agressió sexual en grup al Centre Comercial Màgic de Badalona. Els Mossos d'Esquadra investiguen una violació perpetrada, presumptament, per sis menors sobre una nena d'onze anys als lavabos d'aquests grans magatzems de la ciutat barcelonina el 19 de novembre passat. La víctima hauria estat atacada mentre l'amenaçaven amb un ganivet. Segons ha avançat TV3, només dos dels cinc assaltants reconeguts per la noia són imputables, atès que la resta tenen menys de catorze anys.

És a dir, la noia en aquests moments només hauria identificat cinc dels sis presumptes agressors sexuals, i tres d'aquests són inimputables perquè tenen menys de l'edat mínima requerida per a ser investigats. Respecte als altres dos que sí que poden ser acusats, un està ingressat en un centre de règim tancat perquè es considera que té més responsabilitat en els fets, i el segon està en llibertat vigilada

La nena va demanar ajuda a un vigilant de seguretat

Tot i que la nena no recorda exactament el dia que es van produir els fets, la família ha apuntat que devia ser el 19 de novembre. Segons el mitjà esmentat, aquell dia va anar a mirar roba al centre comercial de Badalona i, en un moment donat, un dels suposats agressors va amenaçar-la amb un ganivet. La resta la van acorralar i se la van endur al lavabo, on finalment van abusar en grup i sexualment d'ella. La versió de la víctima conclou que, un cop van acabar, la van deixar allà i van marxar.

Quanva sortir del lavabo, la nena va demanar ajuda a un vigilant de seguretat del Centre Comercial Màgic de Badalona, però, segons el relat de la família, no li va fer cas i ella se'n va anar a casa i no va dir res del que havia passat. Tant és així que aquests fets, que haurien tingut lloc a mitjans de novembre, no es van fer públics fins un mes després, al desembre, quan el seu germà va explicar que a l'institut li havien comentat que circulava un vídeo de la violació.

La nena, després de tenir coneixement de l'enregistrament que s'estava fent viral al centre educatiu, va parlar i va donar detalls de tot el que hauria passat. La família va anar immediatament a denunciar-ho i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació, amb la qual han localitzat sis menors que serien els presumptes autors dels fets. No obstant això, la menor només n'ha reconegut cinc, dels quals tres són inimputables perquè tenen menys de catorze anys. 

La nena segueix tractament psicològic 

La germana de la víctima ha explicat en declaracions a TV3 que "van fer el que van voler amb ella" sense que la menor pogués escapar, perquè "tenia el ganivet al coll" i els seus agressors "amenaçaven de matar-la". La familiar ha asseverat que la nena "està seguint tractament psicològic per intentar oblidar el que ha passat".