Miki Nadal i Juanma Castaño es convertien el novembre passat en els guanyadors de la sisena edició de MasterChef Celebrity, sent la primera vegada que guanyaven dues persones. La fama que els va arribar després de l'èxit del programa, que també es va veure esquitxat per la tràgica mort de l'actriu i participant Verónica Forqué, els ha portat a un nou negoci televisiu amb el qual pretenen estirar la seva popularitat als fogons. Així serà Cinco tenedores, el programa que presentaran junts a Movistar Plus+.

El nou negoci de Miki Nadal i Juanma Castaño

La mateixa empresa de streaming anunciava l'estrena de la nova producció amb el còmic i el periodista esportiu al capdavant, que van fer història per guanyar junts l'última edició de MasterChef Celebrity. Encara que feia anys que es coneixien al món dels mitjans, on es burlaven mútuament de l'altre, el programa de cuina de Televisió Espanyola va consolidar una amistat d'amor-odi que sembla haver estat fructífera.

És per això que han decidit fer el salt a una nova aventura laboral junts, que a més estarà produïda per Shine Iberia, la mateixa companyia creadora del popular reality show de TVE, que compta amb edicions de cuiners anònims, júnior i celebritats. El format barrejarà la gastronomia amb convidats especials amb els quals Nadal i Castaño formaran equips per elaborar un menú que conquereixi un altre famós, que escollirà el guanyador de la nit.

Estrenen programa de cuina a Movistar Plus+

Els dos equips o parelles competiran per fer el millor plat, mentre intentaran portar a col·lació les facetes més desconegudes de cada celebritat, en una espècie de barreja entre MasterChef i programes com Planeta Calleja, presentat per Jesús Calleja, o Fuera del mapa, protagonitzat per Alberto Chicote. Per a tensió afegida, el jutge o jutgessa haurà triat prèviament un ingredient que haurà de ser inclòs de forma obligatòria als plats dels participants.

Miki Nadal y Juanma Castaño / TVE

Juanma Castaño i Miki Nadal presentaran 'Cinco tenedores' després de l'èxit de 'MasterChef Celebrity' / TVE

Amb aquesta estrena, Movistar Plus+ aposta de nou i amb més força per l'entreteniment enguany. Cada programa de Cinco tenedores acabarà amb els presentadors, cuiners i jutge asseguts junts a taula per provar els plats i intercanviar opinions i confidències que portaran a la selecció del guanyador, que mai no serà empat, com va passar amb Nadal i Castaño a MasterChef Celebrity. De moment s'han gravat sis capítols que formen una primera temporada, que podrà ampliar-se en cas de ser un gran èxit.

Tremola 'MasterChef' després de les crítiques per la mort de Verónica Forqué

El format, molt semblant a MasterChef, mostra la nova diversitat de programes d'aquest tipus, basats en la cuina, que cada vegada suposen una competència més gran per al monopoli de Televisió Espanyola en aquest tipus de talent xous. A més, després de la mort de Verónica Forqué, que es llevava la vida el passat 13 de desembre commocionant al món del cinema, les cuines del programa més aclamat s'han vist durament criticades.

De fet, algunes de les persones que van participar, com la gimnasta Almudena Cid o el cantant Xuso Jones, han decidit donar la seva visió del tema, explicant la seva experiència dins del programa, que han definit com la "pitjor" de les seves vides o com a "una puta merda".