La mare de les nenes de Tenerife ha escrit una carta als tripulants del vaixell Ángeles Alvariño i als policies per agrair la seva implicació en resoldre aquest cas de segrest i assassinat de les seves filles per part de Tomás Gimeno.

L'emotiva carta de Beatriz Zimmermann

Beatriz Zimmermann, la mare de les nenes Anna i Olivia, ha agraït aquest dissabte la labor realitzada tant per la Guàrdia Civil com per la tripulació del vaixell Ángeles Alvariño, ja que gràcies a ells pot sentir a les seves nenes amb ella, "d'una altra manera, però les puc sentir al meu costat".

Carta a la tripulació de l'Ángeles Alvariño

En una carta remesa a la tripulació del vaixell Ángeles Alvariño, Zimmermann assenyala que volia anar al vaixell a agrair tota la labor que estan fent, però com li han dit que era perillós ha escrit la carta per agrair el treball de la Guàrdia Civil que ha fet que la veritat surti a la llum.

Anna y Olivia Tenerife / Instagram

Beatriz Zimmermann escriu una carta a la tripulació del vaixell Ángeles Alvariño / Instagram

Troben el cadàver de l'Olivia a 1.000 metres de profunditat

Les nenes van desaparèixer a Tenerife el passat 27 d'abril al costat del seu pare, Tomás, i el cadàver de la germana gran, l'Olivia, de 6 anys, va ser trobat el 6 de juny pel vaixell Ángeles Alvariño, a una profunditat d'uns 1.000 metres.

En l'escrit, Beatriz indica que per "molt devastadora i cruel que fora sempre és millor saber la veritat", i per això agraeix a Guàrdia Civil i tripulació de l'Ángeles Alvariño el seu treball perquè així pot sentir a les seves filles amb ella. Diu la Beatriz que pensava que a vegades sentia pau per tanta gent resant i enviant amor, protecció, que d'alguna manera ella sentia.

Anna Olivia Gimeno Zimmermann Tenerife / Instagram

Tomás Gimeno, presumptament, ha segrestat i assassinat les seves filles a Tenerife / Instagram

Però "eren les nenes també que estan amb mi, però jo no volia creure això perquè volia trobar-les. Gràcies a vostès puc viure i a poc a poc sumida en la tristesa, però en la pau i en l'amor de saber que sabem la veritat. No només jo, tothom que també ho està patint", afegeix.

 "Si no l'haguessin trobat, jo mai hauria parat de buscar. La meva única meta hauria estat trobar-les"

Beatriz reconeix que això és "una cosa que mai se supera, però s'aprèn a viure amb això. Si no l'haguessin trobat, jo mai hauria parat de buscar. La meva única meta hauria estat trobar-les. Buscar-les, quan realment des del 27 d'abril ja no estan físicament aquí. Ara la meva meta gràcies a vostès és diferent, és tractar de donar amor com tots vostès ho han fet amb nosaltres".

Destaca que en el món hi ha moltes més persones bones i compassives que dolentes, "i quan vegem a algú que pot ser dolent que s'adoni, senti vergonya i actuar immediatament. Han fet una labor increïble, sé el difícil que va ser i han estat increïbles".

La Beatriz vol conèixer els policies i tripulants

Conclou en dir que les portes de la seva casa estan obertes per a tots sempre, "i estaria encantada de conèixer-los", per a signar "amb tot l'agraïment i afecte, Beatriz , Olivia i Anna, sempre juntes.