Troben dues ampolles de busseig del pare de les nenes de Tenerife al fons del mar: la hipòtesi que Tomás Gimeno es va suïcidar després de matar l'Anna i l'Olivia cada vegada agafa més força.

Troben dues ampolles de busseig del pare de les nenes de Tenerife

El vaixell Ángeles Alvariño ha localitzat en el fons de la mar dues ampolles de busseig que pertanyen a Tomás Gimeno, segons confirma la Guàrdia Civil.

Buque Ángeles Alvariño Tenerife / EFE

Troben dues ampolles de busseig de Tomás Gimeno al fons del mar / EFE

Localitzen els objectes a més de 1.000 metres de profunditat

La troballa es va produir dies enrere, encara que no havia transcendit fins a aquest dijous, a més de 1.000 metres de profunditat en una zona allunyada de la bocana del port de Santa Cruz, que és on va ser localitzat el cadàver d'Olivia, la nena de sis anys. L'Ángeles Alvariño va centrar la seva cerca en les últimes jornades en un punt més allunyat de la costa, entre Añaza i Radazul.

Tomás Gimeno ha assassinat les seves filles

Aquest vaixell està equipat amb un sonar d'escombratge lateral i un robot no tripulat amb capacitat d'operar fins als 2.000 metres de profunditat. El descobriment de les dues ampolles de busseig de Tomás Gimeno suposa un pas més en la recerca del presumpte doble assassinat, perquè des que es recuperés del fons de la mar el cadàver de l'Olivia no hi havia hagut novetats, i d'això havien passat dues setmanes en les quals va haver-hi una nova pròrroga perquè el vaixell oceanogràfic continuï participant en les labors de rastreig.

Anna y Olivia Tenerife / Instagram

Tomás Gimeno hauria assassinat les seves filles a Santa Cruz de Tenerife / Instagram

"Esperem que tinguem notícies aviat d'aquesta recerca i dels resultats de la labor d'aquesta embarcació i de la seva tripulació, que estan fent un treball excepcional", expliquen les autoritats de les Illes Canàries.