La Policia Nacional ha detingut un noi de 16 anys per assassinar la seva mare a ganivetades a Valladolid. Després del crim, ha trucat a una amiga de Barcelona i li ha confessat tot. La noia ha trucat al 112 i ha donat la veu d'alarma. Quan els agents han entrat a l'interior del domicili, han pogut comprovar que hi havia el cadàver d'una dona de 50 anys ple de sang i amb signes de violència. Al seu costat hi havia el seu fill, el presumpte autor dels fets, que ha estat arrestat i que està a l'espera de passar a disposició de Fiscalia de Menors.

Els fets van passar el dijous a la tarda al carrer Siglo de Oro número 10 de Valladolid, al domicili on vivien la víctima, la seva parella i el presumpte assassí. Per causes que encara s'estan investigant, el menor de 16 anys ha agafat un ganivet de cuina i ha començat a apunyalar-la: la dona de 50 anys ha mort gairebé a l'acte.

Una veïna de Barcelona ha alertat del crim de Valladolid

Després del crim, el presumpte autor dels fets va trucar una amiga seva, veïna de Barcelona, i li va explicar que havia assassinat a la seva mare. Va ser llavors quan va trucar a Emergències i va explicar els fets. La trucada es va fer a les 18:43 i de seguida es va passar l'avís a la Policia Nacional. Segons expliquen fonts del cas a El Norte de Castilla, la noia que va avisar al 112 podria ser la parella de l'assassí, una hipòtesi que encara no ha estat corroborada.

Fins al lloc els fets, s'han desplaçat els efectius de la Policia Local de Valladolid i de la Policia Nacional. Han picat al timbre, però el menor s'ha negat a obrir. Per aquest mateix motiu, van entrar trencant el vidre d'una galeria i van poder comprovar que el que deia la veïna de Barcelona era completament cert.

Eva María Sánchez ha estat assassinada pel seu fill de 16 anys

A l'interior del pis hi havia el cadàver d'una dona de 50 anys i al seu costat, el seu fill, que va ser detingut com a presumpte autor dels fets sense que mostrés resistència. La víctima es deia Eva María Sánchez i era poc coneguda per la zona, ja que feia poc temps que vivia en el pis on ha estat assassinada.

Detingut i a l'espera de passar a disposició judicial

El nen de 16 anys va ser arrestat per assassinar la seva mare i, actualment, està detingut a la comissaria de Delícias a l'espera de passar a disposició de Fiscalia de Menors, on molt probablement es decretarà la seva entrada en un centre de menors com a mesura provisional.

Segons fonts policials, el pare de l'assassí i exparella de la víctima viu a Cigales, un municipi de poc més de 5.000 habitants a prop de Valladolid. La investigació ha passat a mans de la Policia Nacional, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.