Nova agressió sexual a Catalunya. Va passar el passat 12 de juny a Viladecans (Baix Llobregat) i s’ha pogut conèixer ara, quan s’ha sabut també que l’arrestat, que tenia 17 anys i l’endemà en feia 18, ha estat condemnat a sis mesos d’ingrés en un centre de menors. Segons ha pogut saber ElCaso, una noia tornava a casa la matinada del 12 de juny amb el nitbus N-14, va baixar en una parada al seu barri i  va ser assaltada per un home quan estava arribant a casa seva.

La va ofegar i agredir sexualment

Un jove la va atacar per l’esquena, escanyant-la amb el perillós mètode del ‘mataleón’, que consisteix a rodejar el coll de la víctima amb el braç, pressionant fort, fins a arribar a fer perdre el coneixement. La noia va caure a terra en perdre el coneixement, i quan es va despertar estava ferida i li havien arrencat la roba interior, segons consta a l’atestat, al qual ha tingut accés ElCaso i han confirmat fonts oficials de la policia catalana. A més de trobar-se amb la roba interior treta, fet que va fer pensar que la noia havia estat víctima d'una agressió sexual, la jove va patir lesions de diversa consideració per tot el cos, destacant un fort cop a la part occipital del cap. Va haver d’estar ingressada diversos dies a l’hospital.

La trucada que van fer uns testimonis al telèfon d’emergències 112 va permetre a la policia local de Viladecans activar-se ràpidament i gràcies a la descripció que van donar de l’agressor, que anava amb una samarreta esportiva de l'equip italià Juventus, va poder ser localitzat en un parc proper, on va ser arrestat per la policia municipal i entregat als Mossos d’Esquadra, acusat d’un presumpte delicte d’agressió sexual.

L’agressor l'endemà feia 18 anys

Es dona la circumstància que l’arrestat tenia 17 anys en el moment dels fets, però just l’endemà en feia 18. Tot i això, va ser entregat a la Fiscalia de Menors, que va decretar, com a mesura cautelar, a l’espera que sigui jutjat, l’ingrés del menor a un centre tancat per un període de sis mesos. Segons s'ha pogut saber, el menor arrestat, D.A.F., és de nacionalitat espanyola. Segueix acusat d'un delicte d'agressió sexual.