Dia negre a les carreteres catalanes. En menys de 24 hores s'han produït dos xocs frontals. El primer accident ha tingut lloc a Castelló de Farfanya (Noguera) i el segon a Santa Margarida de Montbui (Anoia). Les dues víctimes són un home veí d'Igualada de 34 anys i una dona de 53, veïna de la localitat de la Noguera.

Accident a Castelló de Farfanya

La víctima de Castelló de Farfanya ha perdut la vida aquest dimarts després de patir un accident de trànsit al punt quilomètric 11,9 de la C-26, en aquesta localitat de la comarca de la Noguera, segons informa el Servei Català del Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 09.30 h. Per causes que encara s'investiguen, hi ha hagut una col·lisió frontal entre dos turismes. A conseqüència de l'accident, la conductora d'un dels vehicles ha resultat ferida crítica i ha estat traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on posteriorment ha mort. El conductor de l'altre turisme ha resultat ferit menys greu i també l'han traslladat al mateix centre hospitalari.

Arran de l'accident, s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La carretera s'ha hagut de tallar durant diverses hores en els dos sentits de la marxa arran de l'accident.

Un segon accident a l'Anoia

El veí d'Igualada, de 34 anys, ha mort també en un altre xoc frontal entre el seu turisme i una furgoneta aquest dimarts al matí a la localitat de Santa Margarida de Montbui. Les causes de l'accident encara es desconeixen. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el conductor i únic ocupant del turisme ha mort. Per la seva banda, el conductor de la furgoneta ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital d'Igualada. A causa de l'accident, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies medicalitzades del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Amb aquestes dues víctimes, són 107 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.