Una dona de 61 anys està lluitant entre la vida i la mort per un brutal accident amb un patinet a Badia del Vallès (Vallès Occidental). Segons informen fonts policials a ElCaso.cat, ha ingressat a l'hospital amb un pronòstic crític i, de moment, no s'ha fet cap detenció. No han transcendit les causes de l'accident i la Policia Local del municipi s'ha fet càrrec de la investigació.

Els fets han passat aquest dimarts al migdia a Badia del Vallès, un municipi de poc més de 13.000 habitants a prop de Sabadell. Emergències 112 ha rebut l'alerta a les 13:07: els avisaven d'un accident amb un patinet. Fins al lloc dels fets, s'han desplaçat els agents de la Policia Local i els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Una dona de 61 ferida crítica per un accident de patinet a Badia del Vallès

Per causes que encara s'estan investigant, una dona ha patit un accident de patinet molt greu. Per aquest mateix motiu, l'han traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on continua ingressada amb un pronòstic crític. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la víctima és una dona de 61 anys d'origen oriental i, de moment, no se sap quina ha estat la causa directa de l'accident

SEM / Carles Palacio
Una dona de 61 anys ha quedat ferida crítica després de patir un accident de patinet a Badia del Vallès (Vallès Occidental) / Carles Palacio

La Policia Local de Badia investiga el sinistre

Mossos d'Esquadra no té constància d'aquest accident i no ha transcendit si hi ha més persones implicades en el sinistre. La investigació està en mans de la Policia Local d'aquesta localitat del Vallès, que ha obert diligències per esclarir els fets.